MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4

Lisätiedot:
Tyyppi: Ruokapöydän tuolit
Materiaali: Puu, Polypropeeni
Määrä setissä: 4
Istuinkorkeus: 47 cm
Tuotekoodi: 3474857
15400
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 5. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 7. huhtikuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4

4 x MARK tuoli:

Ajaton muotoilu erinomaisella ergonomialla
MARK-tuolimalli sopii täydellisesti olohuoneeseen, toimistoon tai ruokasaliin
toimivuus, yksinkertainen muoto ja kestävyys ovat MARK-tuolin tärkeimmät edut
tuolit ovat VALKOISIA ja niissä on MUSTAT puiset jalat
Mitat:

tuolin korkeus - 82 cm
tuolin leveys - 49 cm
korkeus istuimeen asti - 47 cm
istuimen leveys - 48 cm
istuinosan syvyys - 43 cm
Tekniset tiedot:

Istuimen materiaali - polypropeeni plus eko-nahkatyyny
jalat - pyökki puuta
paino - noin 4,7 kg
helppo koota (istuin ruuvataan kiinni jalkoihin, tähän menee 5 minuuttia).

Ruokapöydän tuolit

Etsitkö tuoleja uuteen ruokailuhuoneeseen tai suunnitteletko keittiön sisustuksen päivittämistä? Valikoimastamme löytyy yli 8000 erilaista ruokatuolia. Etsitpä sitten moderneja, teollisia, skandinaavistyylisiä tuoleja tai klassisia korkeaselkätuoleja – meiltä jokainen löytää varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Valikoimastamme löytyy monia korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja ruokatuoleja, jotka tuovat ylellistä ja eksklusiivista tyyliä kotisi sisustukseen. Nämä ovat metallista, massiivipuusta, muovista valmistettuja tuoleja, jotka on päällystetty velouurilla, kuvakudoksella, sametilla, aidolla tai keinonahalla. Ruokailuhuoneen koosta riippuen voit valita kahden tai jopa kahdeksan tuolin sarjan tai ostaa ne yksitellen. Kauniit tuolit odottavat jo sinua, sinun tarvitsee vain päättää väristä ja materiaalista.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4 sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4

Tuotekoodi: 3474857
Kategoria: Ruokapöydän tuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1 x 0,8 x 0,6 m, 25 kg
Väri: Valkoinen, Musta
Tyyppi: Ruokapöydän tuolit
Näytä: Ei ole määritelty, ruokapöydän tuolit ruokapöydän tuolit
Materiaali: Puu, Polypropeeni
Määrä setissä: 4
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Istuinkorkeus: 47 cm
Leveys: 48 cm
Korkeus: 82 cm
Syvyys: 43 cm
Alkuperämaa: Puola
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

MARK tuoli valkoinen ja musta / puiset jalat, x4
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu