Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Ruokapöytä Heaven

Lisätiedot:
Laajennusmekanismi: Ei ole
Muoto: Suorakulmainen
Pöydän vähimmäispituus: 200 cm
Pöydän enimmäispituus: 200 cm
Tyyppi: Ruokapöytä
Materiaali: Metalli, Keramiikka
Tuotekoodi: 3470727
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
1 48600
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  4400 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 23. toukokuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 25. toukokuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Ruokapöytä Heaven

* Modernia ja kestävää materiaalia oleva ruokapöytä
* Pöydässä on kuumuutta ja naarmuja kestävä pöytälevy
* pöydässä on valkoinen karkea keramiikkainen pöytälevy
* jalat ovat metalliset mattamustat ja karkeaksi jauhemaalatut
* mitat: 200 cm x 100 cm x 75,5 cm

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Ruokapöytä Heaven pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Ruokapöytä Heaven

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Ruokapöytä Heaven

Tuotekoodi: 3470727
Kategoria: Ruokapöydät
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,06 x 2,06 x 0,07 m, 65 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 0,75 x 0,89 x 0,08 m, 17 kg
Laajennusmekanismi: Ei ole
Väri: Valkoinen, Musta
Muoto: Suorakulmainen
Pöydän vähimmäispituus: 200 cm
Pöydän enimmäispituus: 200 cm
Leveys: 100 cm
Korkeus: 75.5 cm
Tyyppi: Ruokapöytä
Näytä: Ei ole määritelty, ruokapöytä ruokapöydät
Materiaali: Metalli, Keramiikka
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyli: Moderni
Alkuperämaa: Saksa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Ruokapöytä Heaven
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu