Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
SoBuy

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Lisätiedot:
Laajennusmekanismi: On
Muoto: Suorakulmainen
Pöydän vähimmäispituus: 44 cm
Pöydän enimmäispituus: 180 cm
Tyyppi: Ruokapöytä
Materiaali: Puulevy (MDF)
Tuotekoodi: 3491902
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
22900
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 20. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 24. huhtikuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Moderni muotoilu, monikäyttöinen, tyylikäs ja toimiva

MDF-taso puukuosilla. Jykevä maalattu teräsrunko. Vahva ja kestävä.

Täydellinen ratkaisu keittiöön, ruokasaliin ja ravintolaan.

Kaksiosainen pöytälevy on kätevästi käännettävissä. Sinulla on aina tarvittava tila käytössäsi.

Työtason avautuminen tarjoaa suuren 180x60cm työtason – ihanteellinen 2–4 ​henkilölle.

Tuotekuvaus

Materiaali: MDF, metalli

Mitat koottuna: 180 x 60 x 77 cm

Mitat (puoliksi taitettu): 112 x 60 x 77 cm

Mitat taitettuna: 60 x 44 x 77 cm

Paino: 25 kg

Kantavuus: 75 kg

Tuote on pakattu, ja se toimitetaan kasaamattomana. Pakkaus sisältää yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Koriste-elementit eivät kuulu toimitettuun settiin.

SoBuy-brändi tarjoaa innovatiivisia, moderneja mutta yksinkertaisia ratkaisuja kodin viihtyisyyden luomiseen. SoBuy-tiimi on havaintojensa, vallitsevien markkinatrendien ja muuttuvien ostotottumusten perusteella kehittänyt valikoiman tuotteita, joita voidaan tarjota tyylikkäästä käytännöllisyydestä kiinnostuneille. Huonekalut ja erilaiset yksityiskohdat suunnitellaan niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen ja jopa eteiseen tai keittiöön. SoBuyn etuna on yksilöllisyys – valikoimasta löytyy todella eksklusiivisia, jokapäiväiseen käyttöön suunniteltuja tuotteita. Yritys investoi innovatiivisiin tuotteisiin esitelläkseen asiakkaille erilaisia sisustus- tai toiminnallisuusvaihtoehtoja. Tuotteiden kestävyys, ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat myös yksi tämän merkin etuja. Brändillä on monia kansainvälisiä toimipisteitä, jotka paitsi nopeuttavat kaikkia logistiikkaprosesseja, myös auttavat ymmärtämään asiakkaiden kysyntää ja tarjoavat huonekaluja tai sisustusyksityiskohtia, joiden muotoilu ja hinta ilahduttaisivat asiakkaita.

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Toimivuutta arvostava valitsee usein huonekaluja, jotka voivat tarjota jopa muutamia erilaisia ominaisuuksia. Yksi niistä on kalusteet jatkemekanismilla - niiden avulla voit helposti ja kätevästi säätää kokoa ja mukauttaa näin nämä tuotteet sekä tilanteen että huoneen koon mukaan. 

Tilansäästö on luultavasti tämäntyyppisten huonekalujen ilmeisin etu: taitetut huonekalut vievät vähän tilaa, joten ne mahtuvat helposti pienempäänkin huoneeseen. Jos etsit suurta lomaa, voit muuttaa sen paljon suuremmaksi pöydäksi tai jopa siirtää sen toiseen paikkaan vetämällä muita huonekaluja - se ei ole vaikea tehdä sen kompaktin koon ansiosta.

Laajennustoiminnolla varustetut huonekalut sopivat niin arkeen kuin isommallekin vierasjoukolle - kahden oston sijaan yksi riittää, joten talon perustamisella säästät paljon. Lisäksi muuttunut koko ei vaikuta huonekalujen tyyliin, joten kummassakaan tapauksessa näiden tuotteiden muunnos ei poikkea arvostamastasi sisustuksesta.

Nykyaikaiset mahdollisuudet antavat valmistajille mahdollisuuden suunnitella nämä huonekalut niin, että olisi vaikea ymmärtää, onko sillä laajennustoimintoa vai ei, mikä tarkoittaa, että muotoilu poikkeaa vähän perinteisistä huonekaluista. Nämä monipuoliset tuotteet ovat pitkäikäinen ratkaisu: vaikka päätät remontoida kotiympäristösi, mukautat varmasti yhden koon uuteen tilaan. Jos arvostat monipuolisuutta, Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N on yksi parhaista vaihtoehdoista!

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N

Tuotekoodi: 3491902
Kategoria: Ruokapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,18 x 0,67 x 0,17 m, 25 kg
Laajennusmekanismi: On
Väri: Musta, Ruskea
Muoto: Suorakulmainen
Pöydän vähimmäispituus: 44 cm
Pöydän enimmäispituus: 180 cm
Leveys: 60 cm
Korkeus: 77 cm
Tyyppi: Ruokapöytä
Näytä: SoBuy, ruokapöytä ruokapöydät
Materiaali: Puulevy (MDF)
Tuotemerkki: SoBuy
Tyyli: Moderni
Alkuperämaa: Saksa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki SoBuy tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Taitettava ruokapöytä 3 hyllyllä FWT62-N
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu