Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm

Tuotekoodi: 3486372
Kaapin malli:
Kaapin tyyppi:
Valaistus:
Ei
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 173
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm

Lattialle asennettava pesuallaskaappi. Kaappi valmistusmateriaalina on käytetty kosteutta kestävää paneelia. Kylpyhuoneen kaapin väri on valkoinen. Kaapin sisällä on hyllytaso. Suosittelemme käytettäväksi kaappia yhdessä muiden KOLO-kylpyhuonekalusteiden kanssa. 

Ominaisuudet:

Altaan mitat: 50 cm x 42 cm
Turvaistuimen kokonaismitat: 40 cm x 71,7 cm x 27,2 cm
Väri: valkoinen
Kaapissa on ovi
Kahva: krominen
Tuotteen paino: 26 kg
Pesualtaan takuu: 7 vuotta.
Kaapin takuu: 2 vuotta
Valmistaja: KOLO Geberitc Group

KOLO on yksi Euroopan johtavista LVI-keramiikan valmistajista. Vuodesta 2015 lähtien KOLO on ollut osa sveitsiläistä GEBERIT GROUPia, johon kuuluvat Keramag, Ifo, Ido, Pozzi-Ginori, Koralle, Sphinx, Leda ja muut. Tunnettuja merkkejä Euroopassa.
KOLO saniteettituotteet ovat erittäin monipuolisia: eri muodoista, Preciosa 2 -kokoelmista, Ovum, EGO, italialainen suunnittelija Antonio Citterio keskikokoisiin - Style-, Primo-, Nova Top- tai jopa Solo-, Idol-mallistoihin talouden päättäjille.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Yleiset tuotetiedot: KOLO Solo Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla 50 cm

Tuotekoodi: 3486372
Kategoria: Kylpyhuonekaapit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,85 x 0,5 x 0,42 m, 26 kg
Kaapin malli: Alaosa
Väri: Valkoinen
Kaapin tyyppi: Säilytyskaapit
Valaistus: Ei
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Materiaali: Puulevy (MDF)
Leveys: 40 cm
Korkeus: 85 cm
Syvyys: 27.2 cm
Näytä: Ei ole määritelty, alaosa kylpyhuonekaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia