Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Tuotekoodi: 3473537
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 184
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

  • Valmistettu vesi- ja pölytiiviistä lastulevystä.
  • Hyllyt: 2 hyllyä.
  • Ovet: 2-ovinen.
  • Metalliset kahvat ja 2 jalkaa.
  • Pakkaus sisältää: 50 cm keraaminen pesuallas.
  • Mitat (altaalla): korkeus - 83 cm, leveys - 50 cm, syvyys - 30 cm (ilman allasta).
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.
  • Takuu 2 vuotta.

* Huomioitavaa: Setti ei sisällä hanaa. 

ELZA-sarja on suunniteltu ja valmistettu täyttämään kylpyhuonekalusteiden kaikki vaatimukset. Sisusta on saatavilla kahdella eri leveydellä, mikä helpottaa sijoittelua. Alakaapissa on metallijalat. Kylpyhuonekalusteiden valmistaja jo 20 vuoden ajan tuo markkinoille joka vuosi kylpyhuonekalusteita uusimmalla laadulla, designilla ja trendeillä varustettuna,

RB bathroom -brändillä on pitkät perinteet ja sen takana on kylpyhuonekalusteiden valmistaja Raguva Furniture & KO, jolla on yli 30 vuoden kokemus Liettuan markkinoista. Yritys on yksi Baltian maiden markkinajohtajia kylpyhuonekalustealalla. Yli 200 asiakasta 18 maassa ja nopea liiketoimintakehitys on todiste siitä, että yritys on sitoutunut ydinarvoihinsa. Laatu, joustavuus ja kokemus ovat kolme päätekijää, jotka takaavat RB bathroomille suuren suosion.

Nykyaikainen valmistusprosessi ja erilaiset tekniset ratkaisut takaavat brändin valmistamille kylpyhuonekalusteille pitkäikäisyyden ja käyttömukavuuden. Tuotantoprosessien automatisointi ja suuri toimittajavalikoima mahdollistavat tilausten toteuttamisen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Yritys on jo 30 vuotta sitoutunut tuotantokapasiteetin kasvattamiseen ja työntekijöiden ammatilliseen kehittämiseen, älykkääseen erikoistumiseen sekä huonekalujen valmistukseen alusta loppuun. Raguva Furniture & KO odottaa innolla yhteistyön jatkamista ja laajentumista asiakkaiden kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa.

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3 löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3 kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3 sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3

Tuotekoodi: 3473537
Kategoria: Kylpyhuonekaapit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,504 x 0,72 x 0,319 m, 24,47 kg
Kaapin malli: Alaosa
Väri: Valkoinen
Kaapin tyyppi: Säilytyskaapit
Valaistus: Ei
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: RB bathroom
Materiaali: Puulevy (MDF), Lastulevy (MDP)
Leveys: 50 cm
Korkeus: 83 cm
Syvyys: 42 cm
Huonekalumallisto: Elza
Näytä: RB bathroom, alaosa kylpyhuonekaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki RB bathroom tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kylpyhuoneen kaappi pesualtaalla ELZA EA50-3 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia