Viikonlopputetu! Säästä jopa 20€*! Lue ehdot 

Luca Baby hylly, harmaa

Lisätiedot:
Materiaali: Puulevy (MDF)
Hyllyn tyyppi: Ripustettavat hyllyt
Toiminto: Auki
Leveys: 100 cm
Tuotekoodi: 201978
Säästä 5€ koodilla* 0 päivää 00:00:00
1799
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 20. kesäkuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 22. kesäkuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 22. kesäkuuta (999 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella 22. kesäkuuta (1499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Luca Baby hylly, harmaa

  • voidaan kiinnittää seinälle;
  • valmistettu:laminoidusta lastulevystä (MDF) jamassiivipuusta;
  • Väri: harmaa;
  • tuotteen mitat: pituus- 100 cm, syvyys - 18cm, korkeus - 14 cm;
  • vahva ja kestävämuotoilu;
  • mattapinta;
  • tuote toimitetaan kokoamattomana.

Erinomainen, tyylikäs ja laadukas valinta helpottaa uuden perheenjäsenen hoitoa ensimmäisinä kuukausina!

BRW on tällä hetkellä Puolan suurin huonekaluvalmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991 ja omistaa nyt peräti 18 tehdasta! Siksi valmistaja pystyy todella palvelemaan tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. BRW valmistaa korkealaatuisia huonekaluja, joita myydään yli 50 maassa maailmanlaajuisesti. Kalusteet on valmistettu siten, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelee sitä muillekin. Näin liiketoiminta on kehittynyt vuosikymmeniä erinomaisten arvostelujen, laadukkaiden huonekalujen ja suositusten ansiosta. BRW:llä on laajempi valikoima kaikista puolalaisista tuottajista ja siksi heidän tuotevalikoimansa on erittäin laaja. Näitä ovat - kaapistokalusteet, keittiökalusteet, pehmustetut huonekalut, patjat, tuolit, pöydät ja paljon muuta. Koko kalustevalikoima on toimiva ja suosittu design, ja värimaailmat noudattavat viimeisimpiä trendejä. BRW-tuotevalikoima on hyvin erilainen ja niiden kalustevalikoima on erittäin laaja - on mahdollista sisustaa koko huoneen lisäksi koko mukava kotisi!

Luca Baby hylly, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Maksimaalinen tyyli minimaalisella toteutuksella - näin voidaan parhaiten kuvata 1900-luvun alussa syntynyttä skandinaavista tyyliä. Näiden huonekalujen silmiinpistävä toimivuus ja elegantti hienovaraisuus saavat sinut uskomaan, että yksinkertaisuudessa piilee kauneus.

Vähemmän on enemmän – tämä on vakaumus, joka kuvaa parhaiten skandinaavistyylisiä huonekaluja. Huonekaluja luotaessa keskitytään toimivuuteen, mutta esteettisiä ominaisuuksiakaan ei unohdeta, joten kaikki kalusteet ovat yksinkertaisia mutta viihtyisiä. Skandinaavistyylisiä huonekaluja yritetään valmistaa tavalla, joka sopii ja sopii kaikille - näiden huonekalujen käyttömahdollisuudet eivät varmasti ole pettymys.

Huonekalujen valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota luonnonaiheisiin, minkä vuoksi skandinaavinen muotoilu ei koskaan valitse ikääntyvää puuta tai sen jäljitelmää. Lasi ja teräs ovat myös suosituimpia materiaaleja. Viimeistelyssä on käytetty tekstiilejä, jotka tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä huonekaluihin ja koko tyyliin.

Yksinkertaisen ja vapaan tyylin säilyttämiseksi huonekaluissa käytetään vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Monimutkaisia muotoja tai vaikeasti sovittavia elementtejä vältetään. Joskus valitaan paljon vaaleampia sävyjä, mutta tässä sisustuksessa niitä ei käytetä tärkeänä osana sisustussuunnittelua. Skandinaaviseen tyyliin ei vältetä moderneja ratkaisuja, ja puhtaat ja suorat linjat hallitsevat, mikä mahdollistaa tyylin eheyden ja esteettisyyden säilyttämisen.

Mitä yksinkertaisempi ja toimivampi huonekalu, sitä paremmin se sopii skandinaaviseen tyyliin. Jos haaveilet puhtaasta, tilavasta ja viihtyisästä ilmapiiristä, Luca Baby hylly, harmaa on yksi parhaista valinnoista.

Luca Baby hylly, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Luca Baby hylly, harmaa kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Luca Baby hylly, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Luca Baby hylly, harmaa

Tuotekoodi: 201978
Kategoria: Lastenhuoneen hyllyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,089 x 0,043 x 0,182 m, 3,9 kg
Väri: Harmaa
Tyyli: Skandinaavinen
Materiaali: Puulevy (MDF)
Korkeus: 14 cm
Syvyys: 18 cm
Alkuperämaa: EU
Tuotemerkki: Black Red White
Huonekalumallisto: Luca Baby
Myyjä: Hobbyhall.fi
Hyllyn tyyppi: Ripustettavat hyllyt
Näytä: Black Red White, ripustettavat hyllyt lastenhuoneen hyllyt
Toiminto: Auki
Leveys: 100 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Black Red White tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Luca Baby hylly, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu