Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Kocot Kids

Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen

Lisätiedot:
Sisämitat: 80x180 cm
Sängyn malli: Yksi kerros
Patja: On
Tuotekoodi: 3485027
28300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen

 • Laadukas ja kaunis lastensänky;
 • Sänky toimitetaan yhteensopivan patjan kanssa;
 • Näyttävä sänky on korkealaatuista laminoitua lastulevyä ( MDP );
 • Sängyn mitat: korkeus - 65 cm, leveys - 90 cm, pituus - 184 cm
 • Sängyn sisämitat: pituus - 180 cm, leveys - 80 cm;
 • Sängyn sälepohjassa on FFLEX-järjestelmä - liimatut koivulistat;
 • Enimmäiskantavuus jopa 100 kg.
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana eli se vaatii kasaamisen.
 • Väri: valkoinen;

  Hieno lastensänky, jossa yhdistyvät saumattomasti erinomainen tyyli, toimivuus ja käyttömukavuus.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen

Tuotekoodi: 3485027
Kategoria: Lastensängyt
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,87 x 0,135 x 0,195 m, 19 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 0,94 x 0,29 x 0,805 m, 29 kg
Sisämitat: 80x180 cm
Sängyn malli: Yksi kerros
Näytä: Kocot Kids, yksi kerros lastensängyt
Sängyn muoto: Standardi
Patja: On
Väri: Valkoinen
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Tyyli: Käytännöllinen
Pituus: 184 cm
Leveys: 90 cm
Korkeus: 65 cm
Alkuperämaa: Puola
Tuotemerkki: Kocot Kids
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kocot Kids tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kocot Kids Babydreams -lastensänky, 180 x 80 cm, sis. patjan, valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu