Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

Tuotekoodi: 4079421
UUTUUS
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

Tyyppi:
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Ei
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 277
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

  • Runko on valmistettu huonekalulevystä joka päällystetty puumaisella koristeella;
  • Julkisivu on laminoitua huonekalulevyä, joka on päällystetty puumaisella koristeella;
  • -Sänky myydään ilman patjaa ja sänkypohjaa.
  • Sänkyyn sopivan patjan leveys -140 cm, pituus - 200 cm;
  • Suurin kantavuus: 165 kg
  • Tuotteen mitat: korkeus - 90 cm, leveys - 160.4 cm, pituus - 207.8 cm
  • Tuotteen väri: tammi San Remo
  • Tuote toimitetaan osina paketissa ja vaatii kasaamisen.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Huonekaluvalmistaja Szynaka on usean sukupolven perheyritys, joka hyödyntää nykyaikaista yrityskehitysteknologiaa ja kymmeniä kauppakumppaneita ympäri maailmaa. Szynakalle on ominaista ainutlaatuinen muotoilu ja tarkasti viimeistellyt huonekalut. Yritys uudistaa joka vuosi tuotevalikoimaansa pysyäkseen viimeisimpien globaalien muotoilutrendeissä ja saadakseen kuluttajien tunnustusta kansainvälisesti. Szynaka-perheyrityksen intohimona on luoda eksklusiivisia huonekaluja. Se on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Yrityksen missiona on ollut useiden vuosien ajan kannustaa luomaan yhä kauniimpaa maailmaa. Monen vuoden kokemus ja halu luoda toimivia ja tyylikkäitä huonekaluja erottavat Szynaka-brändin muista huonekaluvalmistajista. He arvostavat korkeinta laatua, joten tuotannossa käytetään vain parhaita, huolellisesti valittuja ja testattuja materiaaleja. Nykyään yritys työllistää lähes 3 500 henkilöä. He kaikki toteuttavat yrityksen visiota päivittäin - ""aina lähempänä ihmisiä". Pyrimme tekemään sekä työntekijämme että asiakkaamme onnelliseksi – luomaan menestyvän brändin, jonka asiakkaat tunnustavat. 

Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen

Tuotekoodi: 4079421
Kategoria: Sängyt
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,29 x 0,27 x 0,08 m, 20 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,91 x 0,92 x 0,04 m, 27 kg
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

140x200 cm
Tyyppi: Parisängyt
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Ei
Vuodevaatelaatikko:

Osoittaa, onko sängyssä sisäänrakennettu pyykkilaatikko. Jos valitset sängyn, jossa on liinavaatteen laatikko, voit kätevästi säilyttää liinavaatteet, peitot yms.

Ei
Väri: Ruskea
Säleikkö:

Osoittaa, onko sängyssä pohjamateriaalia. Huonekalujen kokoonpanosta riippuen sängyn pohja on ostettava erikseen tai ei.

Ei ole
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Szynaka Meble
Pituus: 207.8 cm
Leveys: 160.4 cm
Korkeus: 90 cm
Huonekalumallisto: Desjo
Näytä: Szynaka Meble, parisängyt sängyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Szynaka Meble tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Desjo 50, Sänky 140x200 cm, tammen värinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia