Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sänky MONACO 165x222xK100cm

Tuotekoodi: 3474507
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

Tyyppi:
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Sänky MONACO 165x222xK100cm

Sänky MONACO 160x200cm.
Sänky MONACO 160x200cm. Monacon mallisto tarjoaa ylellisen ja runsaan sisustuksen makuuhuoneeseen. Tyylikäs sänky on kahdessa vastakkaisessa kontrastivärissä. Sängyn erottuva ominaisuus on korkea, verhoiltu sängynpääty, joka tekee iltalukemisesta nautinnollista. Yhdistä sänky yöpöytään, lipastoon ja vaatekaappiin Monaco-kokoelmasta ja nauti ainutlaatuisesta makuuhuoneesta joka päivä. Runko on valmistettu vanerista, laminoidusta lastulevystä ja MDF: stä. Sängyn mitat ovat 165x222xK100cm.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Home4You on kansainvälisesti tunnettu brändi, joka on perustettu Virossa. Home4you on yksi Viron suurimmista huonekalutuotteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yritys tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman toimisto- ja ruokailutuoleja, pöytiä, sohvia ja muita kodin pieniä tarvikkeita. Lajitelmalle on ominaista moderni viimeistely, monet mielenkiintoiset muodot, tekstuurit, epätavalliset ja luonnolliset materiaalit. Vaativimmankin asiakkaan odotukset täyttävällä Home4you-brändillä on laaja fanikunta monissa maissa. Laaja valikoima, nopea toimitus, modernit skandinaaviset kalusteet, suosittu klassikko ja romanttinen tyyli, joka tunnetaan myös nimellä Provence – nämä ovat Home4Youn suurimmat edut.

Sänky MONACO 165x222xK100cm

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Sänky MONACO 165x222xK100cm kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Sänky MONACO 165x222xK100cm

Sängyn sälepohja yhdessä patjojen kanssa muodostavat erottamattoman parin ja samalla parantavat unen laatua. Sängyn säleikkö luo patjalle sopivan pohjan, toimii "yhteistyössä" sen kanssa sekä auttaa luomaan vartalolle oikean fysiologisen tuen. Laadukas sängyn säleikkö voi tuoda patjasi parhaat puolet esiin. Säleet ovat patjan toissijainen tuki. Säleikkö, jonka päälle patja sijoitetaan, se on tehty esimerkiksi säleistä (puulaudoista), jotka on kiinnitetty rungossa oleviin kumikannattimiin. Säleen pohja voidaan varustaa myös nostomekanismilla, mikä on tärkeää makuuasennon vaihtamisen tai jalkojen nostamisen kannalta. Tässä ovat sälepohjan tärkeimmät edut: tukee hyvin selkää, mukautuu nukkujan painoon ja tarjoaa tarvittavan tuen. Säleet antavat patjan säilyttää parhaat ominaisuudet ja varmistavat sen pitkäikäisyyden. Erinomainen ilmanvaihto: säleikkö päästää ilman kulkemaan vapaasti sängyn alta, estäen ei-toivotun kosteuden kerääntymisen ja pitäen patjan "raikkaana" pidempään.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Sänky MONACO 165x222xK100cm pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Sänky MONACO 165x222xK100cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sänky MONACO 165x222xK100cm

Tuotekoodi: 3474507
Kategoria: Sängyt
Pakkausten määrä: 6 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,95 x 0,32 x 0,1 m, 23,75 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,75 x 0,31 x 0,06 m, 23,75 kg
Pakkauksen koko ja paino (3):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,11 x 0,43 x 0,09 m, 23,75 kg
Pakkauksen koko ja paino (4):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,97 x 0,2 x 0,07 m, 23,75 kg
Pakkauksen koko ja paino (5):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,76 x 0,62 x 0,07 m, 23,75 kg
Pakkauksen koko ja paino (6):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2 x 0,18 x 0,1 m, 23,75 kg
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

160x200 cm
Tyyppi: Parisängyt
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Ei ole määritelty
Vuodevaatelaatikko:

Osoittaa, onko sängyssä sisäänrakennettu pyykkilaatikko. Jos valitset sängyn, jossa on liinavaatteen laatikko, voit kätevästi säilyttää liinavaatteet, peitot yms.

Kyllä
Väri: Ruskea
Säleikkö:

Osoittaa, onko sängyssä pohjamateriaalia. Huonekalujen kokoonpanosta riippuen sängyn pohja on ostettava erikseen tai ei.

On
Materiaali: Puulevy (MDF)
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Home4You
Pituus: 222 cm
Leveys: 165 cm
Korkeus: 100 cm
Näytä: Home4You, parisängyt sängyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Home4You tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sänky MONACO 165x222xK100cm kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia