Matto 210x310 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 310 cm
Leveys: 210 cm
Materiaali: Polyesteri, Puuvilla
Tuotekoodi: 5293771

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Matto 210x310 cm

Laadukas matto ei vaadi erityistä hoitoa, se on helppo hoitaa ja puhdistaa.

  • Koko: 210x310 cm;
  • Väri: eri värejä;
  • Materiaali: 100% polyesteri, kierrätetty puuvilla;
  • Tiheys: 1850 gr/m²;
  • Kuidun korkeus: 4 mm
  • Konepestävä hellävaraisella pesuohjelmalla 30°C asti. Älä puhdista kemiallisesti. Ei rumpukuivausta. Älä käytä vahvoja kemikaaleja maton puhdistamiseen. Älä altista suoralle auringonvalolle.

Kukaan ei voi kiistää klassisten mattojen kauneutta ja niiden kykyä antaa huoneelle luonnetta. Kaunis kudottu matto on loistava sijoitus, jonka kanssa todennäköisesti asut pitkään, joten on tärkeää valita matto, joka ilahduttaa sinua joka päivä ja on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Jos pidät ajattoman klassisesta tyylistä, on tärkeää valita oikeanlainen matto, joka antaa viimeisen silauksen kotisi sisustukseen. Klassisen maton valinta on tärkeä sisustuspäätös, joka voi toisinaan voi osoittautua melko haastavaksi. Löytääksesi juuri sen oikean ja parhaan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon paljon tekijöitä, kuten esimerkiksi huoneen ilme, värit yms., mutta tärkein on kuunella sydäntäsi, sillä vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit helposti mukauttaa klassisen maton lähes mihin tahansa sisustukseen. Vaikka huoneessa olisi jo matto, voit sijoittaa sinne monta mattoa vierekkäin. Kauniilla klassisella matolla voi vaimentaa myös melun ja poistaa tilasta kaiun. Matot lisäävät huoneeseen myös syvyyttä, jopa sellaisiin huoneisiin, joissa on jo matot.

Yleiset tuotetiedot: Matto 210x310 cm

Tuotekoodi: 5293771
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,1 x 0,55 x 0,55 m, 12,043 kg
Tyyppi: Klassiset matot
Näytä: Ei ole määritelty, klassiset matot isot matot
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Väri: Monivärinen
Tiheys: 1850 g / m²
Pituus: 310 cm
Leveys: 210 cm
Materiaali: Polyesteri, Puuvilla
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Matto 210x310 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu