Black Red White

Executive-hylly 2D1S/22/6

Lisätiedot:
Hyllyn tyyppi: Sisäänrakennettu
Toiminto: Avattava, Laatikoilla
Materiaali: Lastulevy (MDP), Puulevy (MDF)
Leveys: 60 cm
Huonekalumallisto: Executive
Tuotekoodi: 4082516
30400
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) maanantai, 3. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 5. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Executive-hylly 2D1S/22/6

Tilavassa Executive-hyllyssä voit säilyttää asiakirjoja ja muita toimistotarvikkeita.
Mitat: korkeus - 218,5 cm, leveys - 60 cm, syvyys - 40,5 cm
2 avointa hyllyä, laatikko ja 2 ovea (hylly kunkin oven takana).
Valmistettu lastulevystä ja MDF-levystä.
Väri: vaalea San Remon tammi, volframinharmaa.
Toimitetaan kokoamattomana.
Huolto: huonekalut on suositeltavaa puhdistaa kostealla liinalla tai talouspaperilla. Muiden kuin huonekalujen puhdistukseen tarkoitettujen kemikaalien käyttöä tulee välttää.
Executive-mallisto on suunniteltu käytännöllisiin ja moderneihin toimistotiloihin. Vaalea puu ja grafiittimaali antavat epätavallisen vaikutelman, kun taas massiiviset huonekalut lisäävät modernia ylellisyyttä. 

BRW on tällä hetkellä Puolan suurin huonekaluvalmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991 ja omistaa nyt peräti 18 tehdasta! Siksi valmistaja pystyy todella palvelemaan tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. BRW valmistaa korkealaatuisia huonekaluja, joita myydään yli 50 maassa maailmanlaajuisesti. Kalusteet on valmistettu siten, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelee sitä muillekin. Näin liiketoiminta on kehittynyt vuosikymmeniä erinomaisten arvostelujen, laadukkaiden huonekalujen ja suositusten ansiosta. BRW:llä on laajempi valikoima kaikista puolalaisista tuottajista ja siksi heidän tuotevalikoimansa on erittäin laaja. Näitä ovat - kaapistokalusteet, keittiökalusteet, pehmustetut huonekalut, patjat, tuolit, pöydät ja paljon muuta. Koko kalustevalikoima on toimiva ja suosittu design, ja värimaailmat noudattavat viimeisimpiä trendejä. BRW-tuotevalikoima on hyvin erilainen ja niiden kalustevalikoima on erittäin laaja - on mahdollista sisustaa koko huoneen lisäksi koko mukava kotisi!

Executive-hylly 2D1S/22/6

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Executive-hylly 2D1S/22/6 löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Executive-hylly 2D1S/22/6

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Executive-hylly 2D1S/22/6 kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Executive-hylly 2D1S/22/6

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Executive-hylly 2D1S/22/6 sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Executive-hylly 2D1S/22/6

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Executive-hylly 2D1S/22/6

Tuotekoodi: 4082516
Kategoria: Hyllyt
Pakkausten määrä: 4 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,625 x 0,132 x 0,432 m, 17,55 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 0,805 x 0,039 x 0,515 m, 7,85 kg
Pakkauksen koko ja paino (3): 0,56 x 0,031 x 0,202 m, 0,95 kg
Pakkauksen koko ja paino (4): 2,275 x 0,113 x 0,423 m, 26,1 kg
Väri: Ruskea
Hyllyn tyyppi: Sisäänrakennettu
Näytä: Black Red White, sisäänrakennettu hyllyt
Toiminto: Avattava, Laatikoilla
Materiaali: Lastulevy (MDP), Puulevy (MDF)
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: Black Red White
Leveys: 60 cm
Korkeus: 218.5 cm
Syvyys: 40.5 cm
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: Executive
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Black Red White tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Executive-hylly 2D1S/22/6
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu