Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

Tuotekoodi: 3480182
Kaapin tyyppi:

Tietoja mahdollisista olohuoneen kaapistotyypeistä: sisäänrakennetut, ripustettavat kaapit tai laatikkokaapit.

Toiminto:

Kertoo olohuoneen kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Materiaali:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 202
Rekisteröidy
20200
OVH
29999
-32%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

 • Minimalistinen kaappi on valmistettu MDP :stä ja MDF:stä
 • Metalliset jalat
 • Vahva rakenne takaa kestävyyden.
 • 2 suurta laatikkoa.
 • 2 hyllyä metalliseinillä vinyylilevyjen säilyttämistä varten.
 • Väri: valkoinen, ruskea
 • Mitat: syvyys - 45.72 cm, pituus - 100.83 cm, korkeus - 80,77 cm
 • Pöydän enimmäiskuorma - jopa 27,22 kg
 • Suurin hyllykuorma - 9,07 kg kukin
 • Laatikon enimmäiskuorma - 6,8 kg
 • Tuote toimitetaan kasaamattomana.

Retrotyylinen Novogratz Concord -kaappi on täydellinen levysoittimien ja vinyylilevyjen säilyttämiseen. Kaapin muotoilu ja värit sopivat hyvin mihin tahansa sisustukseen modernista klassiseen. Leveässä pöytälevyssä on tarpeeksi tilaa levysoittimelle, levysoittimelle, kaiuttimille tai koristeille. Laita muut esineet kahteen tilavaan laatikkoon ja aseta vinyylilevyt siististi avohyllyille metalliseinillä siten, että kaikki levyt ovat pystyssä. 

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea

Tuotekoodi: 3480182
Kategoria: Olohuoneen kaapit ja lipastot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,01 x 0,5 x 0,32 m, 17 kg
Väri: Valkoinen, Ruskea
Kaapin tyyppi:

Tietoja mahdollisista olohuoneen kaapistotyypeistä: sisäänrakennetut, ripustettavat kaapit tai laatikkokaapit.

Sisäänrakennettu
Toiminto:

Kertoo olohuoneen kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Laatikoilla, Avohyllyllä
Tyyli: Klassinen
Materiaali: Puulevy (MDF), Lastulevy (MDP), Metalli
Tuotemerkki: Novogratz
Leveys: 100.83 cm
Korkeus: 80.77 cm
Syvyys, cm: 45.72 cm
Näytä: Novogratz, sisäänrakennettu olohuoneen kaapit ja lipastot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Novogratz tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kaappi Novogratz Concord, valkoinen, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.