Artie

Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

Lisätiedot:
Vuodesohva: Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Ei
Tyyppi: Sohvat
Leveys: 180 cm
Makuuosan mitat: 105x180 cm
Tuotekoodi: 3480207
34300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1300 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 26. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 28. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

 • Tyylikäs avattava sohva
 • Sohvan runko on pyökkipuusta.
 • Täytetty polyuretaanivaahdolla.
 • Sohva on päällystetty kuvakudoksella (100 pellava)
 • Sohvan takaosa on myös peitetty, jotta huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneen osaan.
 • Mitat: pituus - 180 cm, syvyys - 78 cm, korkeus - 80 cm
 • Nukkumatilan mitat: leveys - 105 cm, pituus - 180 cm
 • Istuimen korkeus: 40 cm
 • Istuimen syvyys - 48 cm 55 cm
 • Puiset jalat
 • Jalkojen korkeus: 21 cm
 • Sohvassa ei ole vuodevaatelaatikkoa.
 • Sohvan väri: kerma
 • Painoraja: 330 kg
 • Kuvassa näkyvät koristetyynyt sisältyvät sarjaan.
 • tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs ja toimiva sohva kotiisi!

Huomio! Muut koriste-elementit eivät sisälly hintaan.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Toimivia ratkaisuja arvostavia makuuhuonekalusteita tulisi kiinnostaa. Tämän huonekalun asentaminen voi luoda toisen mukavan paikan nukkua. Tällaiset huonekalut tarjoavat mahdollisuuden istua ja makuulle.

Yksi tämän huonekalun ilmeisimmistä eduista on tilansäästö: niin kauan kuin huonekaluja ei pureta, se vie huomattavasti vähemmän tilaa. Tästä syystä tällä toiminnolla varustetut huonekalut valitsevat useimmiten ne, joiden on laskettava huolellisesti jokainen vapaa tuuma. Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen sopii erinomaisesti myös suurempiin tiloihin: joten siellä on enemmän tilaa muille yksityiskohdille. Useimmissa tämän tyyppisissä huonekaluissa on liinavaatelaatikko sisällä - näin tavaroiden säilytysongelma ratkeaa taas.

Tämä huonekalu erottuu tyylikkäällä ja hillityllä ulkonäöllään - sitä katsoessa ei ole selvää, onko sillä makuuhuonetoiminto vai ei. Toisin sanoen huonekaluihin piilotettu lisätoiminto ei vaikuta kalusteen suunnitteluun kokonaisuutena.

Tämä huonekalu voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin, päivällä siitä voi tulla tyylikäs elementti ja yöllä nukkumapaikka. Tätä vaihtoehtoa suositellaan, jos vieraat tulevat majoittumaan usein, mutta he eivät voi majoittua ylimääräiseen huoneeseen.

Universaalin tyylin ansiosta makuuhuonetoiminnolla varustetut huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen olohuoneesta lastenhuoneeseen. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu, koska kahden erillisen huonekalun ostamisen sijaan riittää vain yksi, mikä tarkoittaa, että kustannukset ovat alhaisemmat.

Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen

Tuotekoodi: 3480207
Kategoria: Sohvat ja vuodesohvat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,83 x 1,07 x 0,42 m, 35 kg
Vuodesohva: Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Ei
Väri: Kerma
Tyyppi: Sohvat
Näytä: Artie, sohvat sohvat ja vuodesohvat
Materiaali: Verhoilukangas
Helposti puhdistettava materiaali: Ei
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Artie
Verhoiltu takaosa: Kyllä
Leveys: 180 cm
Korkeus: 78 cm
Syvyys: 80 cm
Alkuperämaa: Turkki
Makuuosan mitat: 105x180 cm
Huonekalumallisto: Fuoco
Kulutuskestävyys: 35000
Valonkesto: 5
Takuu: 24 kuukautta
Makuuosan pituus: 180 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Artie tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Sohva Artie Fuoco, kermanvärinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu