Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni

Tuotekoodi: 3482347
TV-tason tyyppi:

Kertoo tv-tason tyypin. Esimerkiksi seinään asennettava tai lattiamalli.

Materiaali:
Toiminto:

Kertoo tv-tason lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 224
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni

TV-taso on korkealaatuista ja kestävää huonekalulevyä. Kahden uloimman liukuoven takana on yksi välihylly.

Materiaali: kalustelevy.
Viimeistely: tammi / vaalea betoni

Vanerista valmistetut huonekalut - vaihtoehto massiivipuusta tehdyille huonekaluille, joka vaatii vähemmän kuluja. Puukerrosta käsitellään edelleen valmiiksi valmistetun kuvion saamiseksi. Tämä kerros liimataan sitten lastulevyyn tai kuitulevyyn. Toisin kuin luonnonpuun käsittelyssä, vanerista voidaan valmistaa tällä tavalla monia vastaavia tuotteita, minkä vuoksi tätä menetelmää käytetään erityisen usein huonekalujen massatuotannossa.

Tämän tuotantoprosessin avulla voit suunnitella huonekaluja eri väreissä ja tyyleissä, mikä sopii täydellisesti kotisi sisustukseen - suuri valikoima ja aito ulkonäkö ovat näiden tuotteiden suurimmat edut. Vanerihuonekalut sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda harmonisen ja täydellisen sisustuksen, saab tämä voidaan tehdä malleilla, joilla on eri tarkoitus, mutta sama viimeistely.

Tämäntyyppiset huonekalut ovat kestäviä, mutta melko kevyitä - niitä on helppo kuljettaa tai siirtää. Lisäksi vaneri kestää muodonmuutoksia, mikä tekee vanerista valmistetuista huonekaluista pitkäikäisiä. Tärkeintä on välttää viiltoja (tämä materiaali ei siedä niitä), koska tällaisia vaurioita on melko vaikea korjata.

Pienet puutteet lunastetaan huonekaluihin erittäin edulliseen hintaan - jos haluat luoda tyylikkään kodin ilman suuria investointeja, Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni

Tuotekoodi: 3482347
Kategoria: TV-tasot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,44 x 1,58 x 0,12 m, 38,6 kg
Väri: Harmaa
TV-tason tyyppi:

Kertoo tv-tason tyypin. Esimerkiksi seinään asennettava tai lattiamalli.

Sisäänrakennettu
Materiaali: Viilu
Tyyli: Moderni
Toiminto:

Kertoo tv-tason lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Avattava, Ovella
Tuotemerkki: Aatrium
Pituus: 150 cm
Korkeus: 51.8 cm
Syvyys: 42.3 cm
Näytä: Aatrium, viilu tv-tasot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Aatrium tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Antibes 452879 -TV-taso, 150 cm, tammi / vaalea betoni kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia