Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa

5 (1)
Lisätiedot:
Materiaali: Lastulevy (MDP)
TV-tason tyyppi: Vapaasti seisova
Väri: Harmaa
Tuotekoodi: 448423
18300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

20. toukokuuta

000

Postin noutopiste

22. toukokuuta

1199

Kotiinkuljetus

22. toukokuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa

  • Nykyaikaisesti muotoiltu erillinen TV-pöytä avohyllyllä ja kahdella ovella;
  • Pöytä on valmistettu lastulevystä (MDP), päällystetty melamiinilla, paksuus - 18 mm;
  • Pöydän mitat: pituus - 150 cm, korkeus - 45cm, syvyys - 35 cm;
  • Väri: harmaa;
  • Tavarat toimitetaan kokoamattomana.

Ainutlaatuisesti muotoiltu TV-pöytä kotiisi!

*Huomio. Pöytä näkyy ensimmäisessä ja toisessa kuvassa, muut kuvat ovat vain havainnollistavia. Sisustuselementit eivät sisälly hintaan.

Kalune Design - turkkilainen brändi, joka kätkee sisäänsä erittäin laajan valikoiman erilaisia huonekaluja ja sisustuselementtejä, jotka ovat laadukkaita ja modernisti klassisia.
Kalune Design -huonekaluja valitessasi voit helposti tehdä kodistasi modernin ja tyylikkään lisäämällä siihen vain muutamia yksityiskohtia. Erilaiset hyllyt, lipastot, peilit, kaapit - ne eivät vain lisää ylimääräistä aksenttia kodin sisustukseen, vaan myös suorittavat tärkeän tehtävän. Valikoima on laaja, joten se täyttää asiakkaan erityistoiveet. Monipuolisuus on heidän päätavoitteensa ja ohjannut heitä yli 20 vuoden ajan.

Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Modernistiset

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa

Tuotekoodi: 448423
Kategoria: TV-tasot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,51 x 0,39 x 0,095 m, 23 kg
Tyyli: Moderni
Toiminto: Avattava, Ovella
Tuotemerkki: Kalune Design
Pituus: 150 cm
Korkeus: 45 cm
Syvyys: 35 cm
Alkuperämaa: Turkki
Huonekalumallisto: New York
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Näytä: Kalune Design, lastulevy (mdp) tv-tasot
TV-tason tyyppi: Vapaasti seisova
Väri: Harmaa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kalune Design tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Kalune Design New York tv-pöytä, harmaa
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Merja M.
22.08.2022

Myyjä: Hobbyhall.fi

Oli tosi hyvä ostos, tykkään kovasti.