Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea

Tuotekoodi: 2983038
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 075
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea

  • Laadukas aurinkovarjo on kokoontaitettava ja kallistettava. Kallistustoiminnon ansiosta voit säätää sen kulmaa auringon liikkeiden sekä eri tilanteiden ja tarpeiden mukaan.
  • Putken halkaisija: 38 mm;
  • Tuotteen materiaalit: teräs ja polyesteri;
  • Aurinkovarjon koko: leveys - 250 cm, syvyys - 250 cm, korkeus - 230 cm;
  • Väri: vaaleanruskea
  • Tavara toimitetaan kasaamattomana.

Kääntyvällä varjo-osalla varusteltu aurinkovarjo on tyylikäs ja käytännöllinen lisä puutarhakaluston ylle. Aurinkovarjo on säänkestävä ja UV-käsitelty käyttöiän pidentämiseksi. Yläosassa sijaitseva ilmastointiaukko vähentää tuulen aiheuttamaa painetta ja parantaa ilmankiertoa.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea

Tuotekoodi: 2983038
Kategoria: Aurinkovarjot ja markiisit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,3 x 0,14 x 0,14 m, 5 kg
Tyyppi: Puutarhavarjot
Väri: Ruskea
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Saska Garden
Materiaali: Polyesteri
Leveys: 250 cm
Korkeus: 230 cm
Syvyys: 250 cm
Näytä: Saska Garden, puutarhavarjot aurinkovarjot ja markiisit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Saska garden tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Saska Garden 250 -aurinkovarjo, 250 x 250 x 230 cm, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia