Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta

Tuotekoodi: 2985033
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 117
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta

  • Aurinkovarjon mitat: leveys - 270 cm; syvyys - 270 cm; korkeus - 268 cm.
  • Runko: teräs 36/38 mm.
  • Tangot: 20 mm.
  • Väri musta.
  • Materiaali: vahva polyesteri 180g/m2.
  • Kahvan ansiosta varjon taittaminen on helppoa.
  • Kallistustoiminto.
  • Varjon alusta ei sisälly sarjaan.
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Laadukkaat ja modernit aurinkovarjot pihallesi houkuttelevaan hintaan! Erinomainen aurinkosuoja kuumina kesäpäivinä!

4Living Collection tarjoaa asiakkaillemme loputtomasti luovia ideoita kodin, pihan ja parvekkeen monipuoliseen suunnitteluun ja sisustukseen. Laaja valikoima, tuotteiden korkea laatu ja skandinaavisen tyylin tunne. Tämä tuotemerkki on luotu Suomessa, jossa tärkeintä on korkein tarkkuus, tuotteen eheys ja toimivuus. Kaikki tuotevalikoiman tuotteet on kehitetty uusimpien trendien pohjalta ja niitä päivitetään jatkuvasti vuosittain uusien mallistojen myötä.

Koti on maailman tärkein paikka. Valitse huonekalut, jotka luovat viihtyisyyttä paitsi kotiisi, myös sydämeesi.

Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalve[email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta

Tuotekoodi: 2985033
Kategoria: Aurinkovarjot ja markiisit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,13 x 0,13 x 1,58 m, 3,9 kg
Tyyppi: Puutarhavarjot
Väri: Musta
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: 4living
Materiaali: Metalli, Polyesteri
Leveys: 270 cm
Korkeus: 268 cm
Syvyys: 270 cm
Näytä: 4living, puutarhavarjot aurinkovarjot ja markiisit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki 4living tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Aurinkovarjo 4living Shanghai, musta kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia