Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Patio

PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhakeinujen päällysteet
Leveys: 135 cm
Syvyys: 50 cm
Tuotekoodi: 2984563
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
6800
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 14. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 18. huhtikuuta (999 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 18. huhtikuuta (1499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen

  • Tyynysarja käytettäväksi puutarhakeinuun;
  • Setti koostuu istuin- ja selkätyynyistä sekä katoksesta;
  • Istuimen mitat: syvyys - 50 cm, leveys - 135 cm, korkeus - 8/10 cm;.
  • Selkänojan mitat: syvyys - 50 cm, leveys - 135 cm, korkeus - 8/10 cm;.
  • .Mitat: leveys - 165 cm, syvyys - 91 cm
  • Väri: punainen;
  • Tyynyt on valmistettu polyesteri-puuvillasekoitekankaasta ja ne on täytetty polyuretaanivaahdolla.
  • Kiinnityshihnoilla.

Tämä on erinomainen, korkealaatuinen, mukava ja modernilla muotoilulla tyynysetti, joka sopii ulkokeinuun, koristamalla pihaa, terassia tai parveketta!

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen

Tuotekoodi: 2984563
Kategoria: Istuintyynyt, pehmusteet ja päälliset
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,2 x 0,36 x 0,52 m, 3,94 kg
Tyyppi: Puutarhakeinujen päällysteet
Näytä: Patio, puutarhakeinujen päällysteet istuintyynyt, pehmusteet ja päälliset
Väri: Punainen
Materiaali: Koristetekstiili
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Käytännöllinen
Alkuperämaa: EU
Leveys: 135 cm
Korkeus: 8 cm
Syvyys: 50 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiak[email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

PatioTora tyyny- ja katossetti puutarhakeinulle C025-13BB, punainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu