Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen

Tuotekoodi: 2986393
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 1660
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen

 • Sarja sisältää: kahden hengen sohvan, 2 nojatuolia ja pöydän;.
 • Sopii mukavasti 4 hengelle;
 • Pöytä on täydellinen juomien, välipalojen tai suosikkikirjan säilyttämiseen;
 • Pehmustetyynyt on valmistettu vedenpitävästä materiaalista;
 • Mukavat käsinojat, leveys - 4 cm, korkeus - 61 cm;
 • Valmistettu: metallista ja kuvakudoksesta (polyesterin tiheys - 280 g / m²);
 • Pöytälevy - betonin jäljitelmä;
 • sohvan mitat: leveys - 130 cm, syvyys - 65 cm, korkeus - 76 cm;
 • Istuimen leveys - 120 cm, syvyys, - 52 cm;
 • Nojatuolin mitat: leveys - 70 cm, syvyys - 65 cm, korkeus - 76 cm;
 • Istuimen leveys - 61 cm, syvyys, - 52 cm;
 • Nojatuolin ja sohvan jalkojen korkeus - 26 cm;
 • Pöydän mitat: leveys - 60 cm, syvyys - 60 cm, korkeus - 36 cm;
 • jalkojen korkeus - 33 cm
 • Väri: kerma, valkoinen, harmaa;
 • Tyynynpäälliset puhdistetaan miedolla pesuaineella, niitä ei suositella pestä tai silittää;
 • Suurin kantavuus: sohva - 400 kg, nojatuoli - 300 kg, pöytä - 50 kg;
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

*Setti näkyy ensimmäisessä valokuvassa. Loput kuvat ovat havainnollisia.

Puutarhakalusteiden sarja Nicea on osa upeaa, modernia puutarhakalustekokoelmaa! Nicea -ulkokalusteet auttavat luomaan paitsi mukavan myös tyylikkään ja toimivan rentoutumiskeitaan. Kaikki verhoilutyynyt ovat nesteenpitäviä, joten vaikka jotain roiskuisi vahingossa - voit helposti puhdistaa vesipisarat ja materiaali pysyy tahrattomana, kuin uusi.,

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen

Tuotekoodi: 2986393
Kategoria: Puutarhakalusteet
Pakkausten määrä: 4 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,65 x 0,7 x 0,6 m, 13 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,65 x 0,7 x 0,6 m, 13 kg
Pakkauksen koko ja paino (3):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,65 x 1,3 x 0,6 m, 20 kg
Pakkauksen koko ja paino (4):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,62 x 0,62 x 0,38 m, 9 kg
Materiaali: Metalli, Verhoilukangas
Istumapaikkojen määrä:

Tiedot ulkokalustesarjan istumapaikoista.

4
Tyyppi: Ulkokalusteet
Väri: Kerma, Valkoinen
Tyyli: Moderni
Taitettava pöytä:

Ilmaisee, voidaanko ulkokalustesarjan pöytä taittaa.

Ei
Taitettavat tuolit:

Osoittaa, voidaanko ulkokalustesarjan tuolit taittaa kokoon.

Ei
Tuotemerkki: Calme Jardin
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: Nicea
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Calme Jardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Calme Jardin Nicea puutarhakalusetti 4-osainen, kerma/valkoinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia