Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa

Lisätiedot:
Puutarhapöydän tyyppi: Kokoontaitettava
Pituus, cm: 115 cm
Leveys: 70 cm
Korkeus: 70 cm
Tuotekoodi: 2984113
25300

Alkup.

32700
-22%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1000 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. huhtikuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 19. huhtikuuta (1549 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa

Ominaisuudet:

  • Helppo taittaa, vie vähän tilaa, kun sitä ei käytetä.
  • Väri: harmaa.
  • Valmistettu kestävästä, laadukkaasta ja säänkestävästä teräksestä, muovista ja lastulevystä (MDF).
  • Pöytälevy on valmistettu Sevelit-levystä, ja sen pinta on maalattu jauhemaalilla.
  • Mitat: leveys - 70 cm, pituus - 115 cm, korkeus70 cm
  • Paino: 17 kg.

Käytännöllinen puutarhapöytä tekee puutarhastasi tai terassistasi viihtyisän. 

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa

Tuotekoodi: 2984113
Kategoria: Puutarhapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,15 x 0,07 x 0,7 m, 10 kg
Materiaali: Muovi, Metalli, Lastulevy (MDP)
Näytä: Ei ole määritelty, muovi puutarhapöydät, Ei ole määritelty, metalli puutarhapöydät, Ei ole määritelty, lastulevy (mdp) puutarhapöydät
Puutarhapöydän tyyppi: Kokoontaitettava
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Väri: Harmaa
Tyyli: Käytännöllinen
Pituus, cm: 115 cm
Leveys: 70 cm
Korkeus: 70 cm
Alkuperämaa: Kiina
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Puutarhapöytä, 115x70x70 cm, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu