Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

Tuotekoodi: 2988558
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 382
Rekisteröidy
38200
Alkup.
47000
-18%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

 • Tyylikäs puutarhasohva käsinojilla ja pehmeillä tyynyillä.
 • Tyynyt ovat valmistettu vedenpitävästä materiaalista.
 • Käsinojan leveys - 4 cm, korkeus - 61 cm
 • Valmistettu: metallista ja kuvakudoksesta (polyesterin tiheys - 280 g/m²)
 • Mitat: leveys - 130 cm, syvyys - 65 cm, korkeus - 76 cm
 • Istuimen leveys - 120 cm, syvyys - 52 cm
 • Jalkojen korkeus - 26 cm
 • Väri: tummanharmaa, vaaleanharmaa
 • Tyynynpäälliset puhdistetaan hellävaraisella pesuaineella, niitä ei suositella pestäväksi tai silitettäväksi.
 • Suurin kantavuus: 400 kg.
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

*Tuotteen väri näkyy kahdessa ensimmäisessä kuvassa. Loput kuvat ovat havainnollistavia.

Nicea-sohva on osa upeaa, modernia puutarhakalusteiden kokoelmaa! Nicea-puutarhakalusteet auttavat luomaan paitsi mukavan, myös tyylikkään ja toimivan rentoutumiskeitaan. Kaikki verhoilutyynyt ovat nesteenpitäviä, joten vaikka jotain roiskuisi vahingossa - voit helposti puhdistaa pisarat ja materiaali pysyy tahrattomana, kuin uutena.

Ranskaksi Calme Jardin tarkoittaa eleganttia, modernia ja hiljaista puutarhaa. Tämän ranskalaisen merkin edustajat tarjoavat laadukkaista materiaaleista valmistettuja ulkokalusteita, jotka sopivat mihin tahansa pihaan, terassille tai parvekkeelle. Kosteuden- ja UV-suojattu verhoilu, raskaan painon kestävät vahvistetut teräsrungot ja naarmuttomat pinnat takaavat käyttömukavuuden useiksi vuosiksi. Luo unelmiesi piha Calme Jardinin avulla!

Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa

Tuotekoodi: 2988558
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,65 x 1,3 x 0,6 m, 20 kg
Tyyppi: Sohvat
Materiaali: Metalli, Verhoilukangas
Väri: Harmaa
Tuotemerkki: Calme Jardin
Tyyli: Moderni
Leveys: 130 cm
Korkeus: 76 cm
Syvyys: 65 cm
Huonekalumallisto: Nicea
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Calme Jardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kahden istuttava puutarhasohva Calme Jardin Nicea, vaaleanharmaa/tummanharmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia