Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Pyramidi sungiitti , 4cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Patsaat
Pituus: -
Leveys: -
Tuotekoodi: 8292287
2300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Pyramidi sungiitti , 4cm

Sungiittipyramidi, 4 cm

Sungiittipyramidit ovat tehokas lääke sähkömagneettisia kenttiä vastaan, sillä ne auttavat absorboimaan voimakkaita radiotaajuuksia ja tehostavat elämäämme. Sungiittipyramidit ovat tehokas lääke sähkömagneettisia kenttiä vastaan ja parantavat elämämme laatua. Sungiittivesi vaikuttaa kehoon monin tavoin. Sillä on kipua lievittäviä ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Sen bakteeriominaisuudet ovat ainutlaatuisia, sillä on pysyvä antihistamiinivaikutus. Terapeuttisten ominaisuuksiensa ansiosta shungiittivesi auttaa monenlaisissa tulehdussairauksissa, allergioissa, virus-, iho-, nivel- ja aineenvaihduntasairauksissa. Auttaa palauttamaan immuunijärjestelmän ja energiatilan kroonisessa väsymysoireyhtymässä. Sungiittikivi estää huonoa energiaa Luo vahvan suojan sähkömagneettista säteilyä, radioaktiivisuutta vastaan ja neutraloi ne. Aseta tämä shungiittipyramidi työpöydällesi tai yöpöydällesi vähentämään sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksia ja vähentämään päänsärkyä, lisäämään keskittymiskykyä ja palauttamaan energiakentän energeettinen tasapaino. Huomio Luonnonkiteenä jokainen on erilainen. Puhdista šungiittiesineet! Sekä kiillotettu että kiillottamaton kungiitti voi värjätä vaatteet ja ihon. Tämä johtuu siitä, että shungiitin koostumus sisältää runsaasti hiiltä. Tämä on mineraalin luonnollinen ominaisuus.

Yleiset tuotetiedot: Pyramidi sungiitti , 4cm

Tuotekoodi: 8292287
Kategoria: Sisustustuotteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,1 x 0,07 m, 0,07 kg
Materiaali: Kivimassa
Korkeus: -
Myyjä: Podruzka, OÜ
Tyyppi: Patsaat
Pituus: -
Leveys: -
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Pyramidi sungiitti , 4cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu