Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
A2A

A2A Turin -toimistotuoli, musta

Lisätiedot:
Tyyppi: Työtuolit
Matalin istuinkorkeus: 47 cm
Korkein istuinkorkeus: 57 cm
Suurin sallittu paino: 120 kg
Tuotekoodi: 3477407
77100
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2400 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 16. toukokuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 18. toukokuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: A2A Turin -toimistotuoli, musta

Mustalla nahalla päällystetty toimistotuoli. Tuolin runko on valmistettu kiiltävästä alumiinista. Tuolissa on ergonomisesti pehmustettu istuin ja selkänoja niskatuella. Tuolin korkeus on säädettävissä. Suurin kantavuus - 120 kg

Aito nahka on yhdistetty korkeaan laatuun ja ylellisyyteen useiden vuosien ajan. Jos arvostat myös tällaisia materiaaleja kotonasi, aidosta nahasta valmistetut kalusteet ovat täydellinen valinta sinulle. Vaikka se vaatii enemmän investointeja, se maksaa pian itsensä takaisin – nahkahuonekaluilla on monia etuja.

Ensinnäkin A2A Turin -toimistotuoli, musta herättää huomion erityisen tyylikkäällä ja ylellisellä ulkonäöllään, jota on todella vaikea vastustaa! Vaikka värivalikoima ei ole kovin suuri, aidosta nahasta valmistetut huonekalut voidaan yhdistää hienon elegantin muotoilun ansiosta helposti mihin tahansa tyyliin, - universaalisuudesta ei tarvitse huolehtia.      

Tämä materiaali päästää ilman läpi ja mukautuu lämpötilan muutoksiin, joten talvella se on mukavan lämmin ja kesällä taas viileä. Ajan myötä materiaalista tulee pehmeämpi ja sileämpi, joten huonekaluista tulee paremman näköisiä.

Aitoa nahkaa olevia kalusteita suositellaan erityisesti allergikoille, sillä materiaali ei kerää pölyä ja pölypunkkeja. Mutta ei siinä vielä kaikki: iho ei ime hajuja eikä kerää eläimen karvoja, joten valitsemalla tällaiset huonekalut vältyt allergisilta reaktioilta ja ylläpidät kunnollista kotiympäristöä.

Nahkahuonekalujen hoidosta liikkuu edelleen huhuja, että niitä on vaikea hoitaa. Nämä ovat vain myyttejä, jotka eivät vastaa todellisuutta. Tämä materiaali ei ime roiskunutta nestettä, joten kostea liina tai vesi riittää materiaalin puhdistamiseen. Huonekalujen täydellisen ulkonäön säilyttämiseksi on suositeltavaa ruiskuttaa niitä ajoittain erityisillä puhdistusaineilla. On tärkeää pitää huonekalut poissa suorasta auringonpaisteesta: auringonvalolle altistuessaan materiaali saattaa halkeilla ja maali haalistua.

Aitoa nahkaa olevat huonekalut eroavat kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään, minkä vuoksi niistä tulee usein perheen perintö, joka periytyy sukupolvelta toiselle. Vaikka kotona olisi lemmikkejä, huonekalut voidaan suojata naarmuilta, koska eläimet välttävät makaamasta tällä materiaalilla päällystetyillä huonekaluilla. Kuitenkin jopa naarmut voidaan helposti poistaa erikoistyökaluilla.

Aitoa nahkaa olevia huonekaluja pidetään yhtenä kestävimmistä ja ylellisimmistä - jos etsit katseenvangitsijaa sisustusta, näiden huonekalujen valinta on oikea!

A2A Turin -toimistotuoli, musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: A2A Turin -toimistotuoli, musta

Tuotekoodi: 3477407
Kategoria: Toimistotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,66 x 0,33 x 0,88 m, 24,3 kg
Tyyppi: Työtuolit
Näytä: A2A, työtuolit toimistotuolit
Väri: Musta
Materiaali: Luonnonahka
Tuotemerkki: A2A
Tyyli: Ei ole määritelty
Leveys: 66 cm
Korkeus: 128 cm
Syvyys: 66 cm
Matalin istuinkorkeus: 47 cm
Korkein istuinkorkeus: 57 cm
Alkuperämaa: Kiina
Suurin sallittu paino: 120 kg
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki A2A tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

A2A Turin -toimistotuoli, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu