Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Työtuoli, Songmics, musta

(0)
Lisätiedot:
Suurin sallittu paino: 110 kg
Tyyppi: Työtuolit
Korkein istuinkorkeus: 56 cm
Matalin istuinkorkeus: 46 cm
Tuotekoodi: 8578492
9900
14900
-33%
Myyjä: Kodustaar FI 4.5
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Kotiinkuljetus

Perjantai, 26. huhtikuuta

1649

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Kodustaar FI 4.5
  • 94% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Työtuoli, Songmics, musta

Puuvillasekoite viimeistely ja klassinen muotoilu lisäävät tyyliä tähän tuoliin ja tuovat houkuttelevan ilmeen työtilaan. Lisäksi sen kompakti muoto on ihanteellinen pieniin tiloihin. Väri: musta. Materiaali: vaahto, nylon, muovi, teräs, polyuretaani. Kokonaismitat: 70 x 66 x (92-102) cm. Istuinkorkeus (lattiasta): 46-56 cm Istuimen koko: 44 x 50,5 cm Selkänojan koko: 50 x 47,5 cm Käsinojan korkeus (istuimesta): 26 cm Paino: 12,6 kg.

Modernistiset

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Työtuoli, Songmics, musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Yleiset tuotetiedot: Työtuoli, Songmics, musta

Tuotekoodi: 8578492
Kategoria: Toimistotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1 x 0,7 x 0,5 m, 15 kg
Väri: Musta
Materiaali: Muovi, Nailon
Tuotemerkki: Songmics
Tyyli: Moderni
Leveys: 70 cm
Korkeus: 102 cm
Syvyys: 44 cm
Alkuperämaa: Saksa
Suurin sallittu paino: 110 kg
Myyjä: Kodustaar FI
Tyyppi: Työtuolit
Näytä: Songmics, työtuolit toimistotuolit
Korkein istuinkorkeus: 56 cm
Matalin istuinkorkeus: 46 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Songmics tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Työtuoli, Songmics, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu