Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Blackout-verho, 135 x 245 cm, punainen

Tuotekoodi: 4080766
UUTUUS
Verhotyyppi:
Leveys:
Korkeus:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 028
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Blackout-verho, 135 x 245 cm, punainen

  Tämä verho auttaa luomaan ainutlaatuisen ilmeen ja sillä on vaikuttava rooli sisustuksen muotoilussa. Oikeat korostavat huoneen parhaita puolia ja niiden avulla saadaan luotua kotiin haluttu, tunnelma, valaistus sekä suoja katseilta.

  •  Verhon koko: 135 x 245 cm.
  • Materiaali: 100 % polyesteriä.
  • Väri: punainen.
  • Verhon ripustustapa: koukut.

* Myyntipakkaus sisältää yhden verhon

* HUOM! Ripustuskoukut eivät sisälly toimitukseen!

Pimennysverhot suojaavat kodin tiloja ei-toivotulta auringon- tai kuunvalolta ja katuvaloilta ja säilyttävät yksityisyyden. Paksut pimennysverhot ovat tärkeitä heille, jotka haluavat nukkua pitkään aamuauringon häiritsemättä tai jotka altistuvat kotonaan kaupungin öisille valoille. Verho vaimentaa jopa katumelua ja suojaa huoneita korkeilta lämpötiloilta kuumina kesäpäivinä. Kiiltäviä ja mattapintaisia pimennysverhoja saa eri kuvioissa, muodoissa ja pituuksissa, joten ne ovat sekä käytännölliset että sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Verhojen ripustus koukuilla on yksi suosituimmista tavoista ripustaa verhot. Olipa kyseessä sitten seinään tai kattoon kiinnitettävä kisko, tämä kiinnitystapa pidentää optisesti verhojen pituutta sekä antaa niille keveyttä ja entistä kauniimman muodon. Verhojen ripustuskoukkujen valmistukseen käytetään useita eri materiaaleista. Yleisimmin käytetyt materiaalit ovat metalli ja muovi. Kestävyydensä ansiosta koukut kestävät hyvin paitsi kevyiden ja keskipainoisten mutta myös painavampien verhojen painon. Esimerkiksi polyesteri-, jacquard-, puuvilla-, pellava- tai viskoosimateriaalista valmistetut verhot voidaan kiinnittää koukuilla. Koukuilla voidaan kiinnittää erilaisia pimennysverhoja makuuhuoneeseen, vaaleita läpikuultavia verhoja olohuoneeseen tai muita erilaisia verhoja. Koukuilla ripustetut verhot voidaan helposti irrottaa puhdistusta, pesua tai vaihtoa varten. Ja jos koukku vahingossa katkeaa tai putoaa, voit helposti vaihtaa sen uuteen.


Nykyään tarjolla on erittäin laaja valikoima päivä-, yö-, ohuita, kevyitä ja läpinäkyviä sekä tummempia ja paksumpia kangasverhoja. Kankaat voivat olla mattaisia tai kiiltäviä - niin paljon kuin mielikuvitus sallii! Verhoissa suositaan nyt raikkaita ja trendikkäitä värejä sekä erilaisia tekstiilejä, kuten polyesteri, jacquard, puuvilla ja kuviolliset kankaat. Voit valita useiden erilaisten verhojen joukosta: lyijykynätaite, rengas- tai silmukkataite, sisäänvedettävät nauhat ja paljon muuta.
Kodikkuuden lisäksi verhot luovat myös hienoa tunnelmaa ja tyylikkyyttä sekä uudistavat huoneen ilmettä.
Valtaosa verhoista on valmistettu 100% polyesteristä. Vaikka kyseessä on synteettinen kangas, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Tiheyden ja paksuuden ansiosta polyesteriverhot voivat piilottaa sekä kuuman auringon että naapureiden uteliaita katseita. Valitse oikeat pimennysverhot, jotka estävät auringonvalon pääsyn sisään pimentäen huoneen. Pimennysverhot eivät vaadi erityistä hoitoa, kuivuvat nopeasti, ei rypisty ja näyttävät hyvältä pitkään
Toimivuus ja estetiikka ovat verhojen valinnan perusta.
 


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Blackout-verho, 135 x 245 cm, punainen

Tuotekoodi: 4080766
Kategoria: Verhot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,4 x 0,3 x 0,05 m, 1,6 kg
Tyyppi: Verhot
Verhotyyppi: Pimentävät verhot
Leveys: 135 cm
Korkeus: 245 cm
Materiaali: Polyesteri
Asennus: Koukku
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Blackout-verho, 135 x 245 cm, punainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia