Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

DriftAway pimennysverhot, vuoraamaton, 2 paneelia, harmaa, 142 x 246 cm

(0)
Lisätiedot:
Verhotyyppi: Pimentävät verhot
Korkeus: 246 cm
Leveys: 142 cm
Tuotekoodi: 8491237

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: DriftAway pimennysverhot, vuoraamaton, 2 paneelia, harmaa, 142 x 246 cm

• Mukana 2 painettua paneelia ikkunoiden käsittelyyn. Valmistettu 100 % polyesterista. Erittäin pehmeä kosketukseen, tuonti.

• SUORITUSKYKY Valmistettu innovatiivisesta kolminkertaisesta kudoksesta (240 gsm), joka suodattaa ulkoisen auringon aiheuttaman melun, mikä parantaa huonelämpötilan säätöä.

• STYLE Samantha-ikkunapaneeleissa on klassinen pastellin damastikuvio. Nämä monipuoliset verhot sopivat täydellisesti mihin tahansa kotisi huoneeseen. Taustaväri on oikea valkoinen. Huomaa, että nämä ovat vuoraamattomia verhoja. Jos haluat peittää yli 95 % valosta, voit yhdistää sen vastaavaan DriftAway-brändimme pimennysverhoukseen. Sopivat vuodevaatteet voi ostaa myös tuotemerkiltämme.

• PÄÄN KOKO JA TYYPPI Erittäin kestävät metalliholkit liukuvat helposti verhotangon yli nopeaa asennusta varten. Jokaisen verhon ikkunankäsittelypäässä on 8 silmukkaa. Jokaisen silmukan ulkohalkaisija on 5,8 cm (2,3") ja sisähalkaisija 4 cm (1,6"), mikä on ihanteellinen halkaisijaltaan 1,5 tuuman verhotankoon.

• HOITO-OHJEET Konepesu kylmässä, herkkä pesu verkkopussissa, vain klooriton valkaisuaine, kuivaus alhainen tarvittaessa, silitys vähissä, silitys vähissä.

Pimentävät verhot suojaavat kodin tiloja ei-toivotulta auringon tai kuunvalolta ja katuvaloilta ja säilyttävät yksityisyyden. Pimentävät verhot ovat täydelliset yöaikaan käytettäväksi ja tärkeät niille, jotka haluavat nukkua pitkään aamuauringon häiritsemättä tai jotka altistuvat kotonaan kaupungin öisille valoille. Verho vaimentaa jopa katumelua ja suojaa huoneita korkeilta lämpötiloilta kuumina kesäpäivinä. Pimentäviä verhoja on saatavilla niin kiiltävinä kuin mattapintaisina sekä eri kuvioissa, muodoissa ja pituuksissa, joten ne ovat sekä käytännölliset että sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Nykyään tarjolla on erittäin laaja valikoima päivä-, yö-, ohuita, kevyitä ja läpinäkyviä sekä tummempia ja paksumpia kangasverhoja. Kankaat voivat olla mattaisia tai kiiltäviä - niin paljon kuin mielikuvitus sallii! Verhoissa suositaan nyt raikkaita ja trendikkäitä värejä sekä erilaisia tekstiilejä, kuten polyesteri, jacquard, puuvilla ja kuviolliset kankaat. Voit valita useiden erilaisten verhojen joukosta: lyijykynätaite, rengas- tai silmukkataite, sisäänvedettävät nauhat ja paljon muuta.
Kodikkuuden lisäksi verhot luovat myös hienoa tunnelmaa ja tyylikkyyttä sekä uudistavat huoneen ilmettä.
Valtaosa verhoista on valmistettu 100% polyesteristä. Vaikka kyseessä on synteettinen kangas, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Tiheyden ja paksuuden ansiosta polyesteriverhot voivat piilottaa sekä kuuman auringon että naapureiden uteliaita katseita. Valitse oikeat pimennysverhot, jotka estävät auringonvalon pääsyn sisään pimentäen huoneen. Pimennysverhot eivät vaadi erityistä hoitoa, kuivuvat nopeasti, ei rypisty ja näyttävät hyvältä pitkään
Toimivuus ja estetiikka ovat verhojen valinnan perusta.
 

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: DriftAway pimennysverhot, vuoraamaton, 2 paneelia, harmaa, 142 x 246 cm

Tuotekoodi: 8491237
Kategoria: Verhot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,31 x 0,21 x 0,1 m, 2,13 kg
Tyyppi: Verhot
Materiaali: Polyesteri
Asennus: Renkaat
Tuotemerkki: DriftAway
Verhotyyppi: Pimentävät verhot
Näytä: DriftAway, pimentävät verhot verhot
Korkeus: 246 cm
Leveys: 142 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki DriftAway tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

DriftAway pimennysverhot, vuoraamaton, 2 paneelia, harmaa, 142 x 246 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu