Pimennysverhot MIULEE, 2 kpl, 75 x 140 cm, keltainen

(0)
Lisätiedot:
Verhotyyppi: Päiväverhot, Pimentävät verhot
Korkeus: 175 cm
Leveys: 140 cm
Tuotekoodi: 8573317

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Pimennysverhot MIULEE, 2 kpl, 75 x 140 cm, keltainen

  • Koko ja materiaali: 2 kpl 140 x 175 cm (L x K) ylellisistä samettiverhoista. Saatavana eri kokoisina. Mittaa verhon yläreunasta, älä silmukasta. Manuaalisesta mittauksesta johtuen virhe voi olla 1-2 cm. Valmistettu A-luokan sametista ja mustasta langasta verhojen takana.
  • Toiminta: pimennysverhot voivat estää valon 100 %, vähentää melua ja pitää lämmön alhaisena kesällä tai pitää kylmän poissa talvella energian saamiseksi ja yksityisyyden suojaamiseksi.
  • Tyylikäs muotoilu: ihanteellinen kodin sisustus. Samettiverhot koristavat huoneesi tyylikkäästi retrotyyliin.
  • Hienoja yksityiskohtia: Kiinnitysreiän sisähalkaisija on 4 cm. Hyvin ommeltu verhon jokaisella reunalla.

Pimentävät verhot suojaavat kodin tiloja ei-toivotulta auringon tai kuunvalolta ja katuvaloilta ja säilyttävät yksityisyyden. Pimentävät verhot ovat täydelliset yöaikaan käytettäväksi ja tärkeät niille, jotka haluavat nukkua pitkään aamuauringon häiritsemättä tai jotka altistuvat kotonaan kaupungin öisille valoille. Verho vaimentaa jopa katumelua ja suojaa huoneita korkeilta lämpötiloilta kuumina kesäpäivinä. Pimentäviä verhoja on saatavilla niin kiiltävinä kuin mattapintaisina sekä eri kuvioissa, muodoissa ja pituuksissa, joten ne ovat sekä käytännölliset että sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Nykyään tarjolla on erittäin laaja valikoima päivä-, yö-, ohuita, kevyitä ja läpinäkyviä sekä tummempia ja paksumpia kangasverhoja. Kankaat voivat olla mattaisia tai kiiltäviä - niin paljon kuin mielikuvitus sallii! Verhoissa suositaan nyt raikkaita ja trendikkäitä värejä sekä erilaisia tekstiilejä, kuten polyesteri, jacquard, puuvilla ja kuviolliset kankaat. Voit valita useiden erilaisten verhojen joukosta: lyijykynätaite, rengas- tai silmukkataite, sisäänvedettävät nauhat ja paljon muuta.
Kodikkuuden lisäksi verhot luovat myös hienoa tunnelmaa ja tyylikkyyttä sekä uudistavat huoneen ilmettä.
Valtaosa verhoista on valmistettu 100% polyesteristä. Vaikka kyseessä on synteettinen kangas, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Tiheyden ja paksuuden ansiosta polyesteriverhot voivat piilottaa sekä kuuman auringon että naapureiden uteliaita katseita. Valitse oikeat pimennysverhot, jotka estävät auringonvalon pääsyn sisään pimentäen huoneen. Pimennysverhot eivät vaadi erityistä hoitoa, kuivuvat nopeasti, ei rypisty ja näyttävät hyvältä pitkään
Toimivuus ja estetiikka ovat verhojen valinnan perusta.
 

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Pimennysverhot MIULEE, 2 kpl, 75 x 140 cm, keltainen

Tuotekoodi: 8573317
Kategoria: Verhot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,32 x 0,22 x 0,07 m, 1,19 kg
Tyyppi: Verhot
Verhotyyppi: Päiväverhot, Pimentävät verhot
Korkeus: 175 cm
Leveys: 140 cm
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Pimennysverhot MIULEE, 2 kpl, 75 x 140 cm, keltainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu