Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Samettiset pimennysverhot MIULEE lämpöeristetyt, läpinäkymättömät, tummanvihreät, 2 kpl, 140 x 260 cm

(0)
Lisätiedot:
Verhotyyppi: Pimentävät verhot
Korkeus: 260 cm
Leveys: 140 cm
Tuotekoodi: 8491327

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Samettiset pimennysverhot MIULEE lämpöeristetyt, läpinäkymättömät, tummanvihreät, 2 kpl, 140 x 260 cm

• Koko: 260 cm x 140 cm (K x L). Määrä: 2 kpl per pakkaus. Mittaa verhon yläosasta, ei läpiviennistä. Manuaalisesta viljelystä johtuen virhe voi olla 1-2 cm.

• Ominaisuus: Suunniteltu tiivisteillä päällä helppoa asennusta varten. Verhot ja verhot estävät 100 % valosta. Siinä on tietty lämpötilan säätötoiminto.

• Materiaali: 100 % A-luokan samettia. Luo tyylikkään, rauhallisen ja kodikkaan tunnelman olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja muihin talon huoneisiin.

• Helppohoitoinen: konepestävä kylmässä vedessä herkästi, rumpukuivaus tarvittaessa.

Pimentävät verhot suojaavat kodin tiloja ei-toivotulta auringon tai kuunvalolta ja katuvaloilta ja säilyttävät yksityisyyden. Pimentävät verhot ovat täydelliset yöaikaan käytettäväksi ja tärkeät niille, jotka haluavat nukkua pitkään aamuauringon häiritsemättä tai jotka altistuvat kotonaan kaupungin öisille valoille. Verho vaimentaa jopa katumelua ja suojaa huoneita korkeilta lämpötiloilta kuumina kesäpäivinä. Pimentäviä verhoja on saatavilla niin kiiltävinä kuin mattapintaisina sekä eri kuvioissa, muodoissa ja pituuksissa, joten ne ovat sekä käytännölliset että sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Nykyään tarjolla on erittäin laaja valikoima päivä-, yö-, ohuita, kevyitä ja läpinäkyviä sekä tummempia ja paksumpia kangasverhoja. Kankaat voivat olla mattaisia tai kiiltäviä - niin paljon kuin mielikuvitus sallii! Verhoissa suositaan nyt raikkaita ja trendikkäitä värejä sekä erilaisia tekstiilejä, kuten polyesteri, jacquard, puuvilla ja kuviolliset kankaat. Voit valita useiden erilaisten verhojen joukosta: lyijykynätaite, rengas- tai silmukkataite, sisäänvedettävät nauhat ja paljon muuta.
Kodikkuuden lisäksi verhot luovat myös hienoa tunnelmaa ja tyylikkyyttä sekä uudistavat huoneen ilmettä.
Valtaosa verhoista on valmistettu 100% polyesteristä. Vaikka kyseessä on synteettinen kangas, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Tiheyden ja paksuuden ansiosta polyesteriverhot voivat piilottaa sekä kuuman auringon että naapureiden uteliaita katseita. Valitse oikeat pimennysverhot, jotka estävät auringonvalon pääsyn sisään pimentäen huoneen. Pimennysverhot eivät vaadi erityistä hoitoa, kuivuvat nopeasti, ei rypisty ja näyttävät hyvältä pitkään
Toimivuus ja estetiikka ovat verhojen valinnan perusta.
 

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Samettiset pimennysverhot MIULEE lämpöeristetyt, läpinäkymättömät, tummanvihreät, 2 kpl, 140 x 260 cm

Tuotekoodi: 8491327
Kategoria: Verhot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,37 x 0,27 x 0,11 m, 1,2 kg
Tyyppi: Verhot
Materiaali: Veluuri
Asennus: Renkaat
Tuotemerkki: MIULEE
Verhotyyppi: Pimentävät verhot
Näytä: MIULEE, pimentävät verhot verhot
Korkeus: 260 cm
Leveys: 140 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki MIULEE tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Samettiset pimennysverhot MIULEE lämpöeristetyt, läpinäkymättömät, tummanvihreät, 2 kpl, 140 x 260 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu