Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Paul Thomas
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotekoodi: 14842553
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
3380
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

7. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Postin noutopiste

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Kotiinkuljetus

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

9. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

9. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

9. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

9. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

An accessible, expert guide to the age-old craft of preparing meat and fish products by home curing, salting and drying. Shown in clear, step-by-step photographs, the techniques are straightforward to follow: the author describes home charcuterie as an almost magical process, and one to be enjoyed. The air-dried products include hams, lomo, lardo, coppa, bresaola, and salami - Milano, Toscano, Felino, Finnochiona, piccante, venison - as well as chorizo, sobrasada, and kielbasa. There are brine-cured hams, chine, salt beef and pastrami, pressed tongue, confit duck, pates, terrine, haggis, and faggots. There are sausages, of course, including black and white puddings, dry- and brine-cured bacons, guanciale, pancetta, lamb and mutton bacon, and dry-cured rack of lamb. There is jerky and biltong, and cured gravadlax and rollmops, and smoked foods including salmon, bacon and ham.

Yleiset tuotetiedot: Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Tuotekoodi: 14842553
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 0,3 kg
Kustantamo: Anness Publishing
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Paul Thomas
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2020

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos