Tervetuloa vuosi 2025! Ehkäpä markkinoiden halvimmat?*

Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen: Täydellinen opas kotimaisille ja markkinatuottajille

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Gianaclis Caldwell, Ricki Carroll
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotekoodi: 27453518
4730
Muiden myyjien tarjoukset (1):
7612
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

7. helmikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

11. helmikuuta

599

Postin noutopiste

11. helmikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

11. helmikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

11. helmikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

11. helmikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

11. helmikuuta

599

Kotiinkuljetus

11. helmikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
EasyShop
7612
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen: Täydellinen opas kotimaisille ja markkinatuottajille

"Jokainen vakava kotimainen käsityöläinen juustonvalmistaja - myös ne, jotka ovat vasta aloittamassa kokeiluja - haluavat tämän kirjan raamattukseen vievän heidät ensimmäisestä nopeasta mozzarellasta ranskalaiseen mimolettiin ja lopulta omien ainutlaatuisten juustojensa suunnitteluun. ja käyttäjäystävällinen opas selittää perusteellisesti taiteen ja tieteen, joiden avulla maito voidaan muuttaa epikuroisiksi mestariteoksiksi, Caldwell tarjoaa syvällisen katsauksen artesaanijuuston valmistamisen historiaan, tieteeseen, kulttuuriin ja taiteeseen ja sisältää yksityiskohtaista tietoa juuston valmistamisesta. Suuri osa kirjasta sisältää laajoja prosessipohjaisia ​​reseptejä, jotka sanelevat paitsi kovia lukuja myös kunkin juustotyylin taustalla olevat käsitteet ja kaiken, mitä haluat tietää affinaatiosta (ikääntymisestä). ja käyttämällä öljyjä, siveltimiä, vahoja, infuusioita ja muita luovia vanhentamis- ja maustetekniikoita. Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen on myös korvaamaton resurssi niille, joilla on pienimuotoinen kermatalo tai jotka suunnittelevat sen perustamista. Anna Gianaclis Caldwellin olla mentorisi, oppaasi ja kannustusosastosi, kun seuraat polkua juustonvalmistuksen hallintaan"--
Tutustutaan juustonvalmistuksen historiaan, tieteeseen, kulttuuriin ja taiteeseen.

Yleiset tuotetiedot: Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen: Täydellinen opas kotimaisille ja markkinatuottajille

Tuotekoodi: 27453518
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,2 x 0,25 m, 1 kg
Kustantamo: Chelsea Green Publishing Co
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop
Tekijä: Gianaclis Caldwell, Ricki Carroll
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2013

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen: Täydellinen opas kotimaisille ja markkinatuottajille
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Käsityöläisen juustonvalmistuksen hallitseminen: Täydellinen opas kotimaisille ja markkinatuottajille kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: EasyShop 3.6
(37 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

3. helmikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos