Whats Good?: A Memoir in Fourteen Ingredients

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Peter Hoffman
Sivujen määrä: 352
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotekoodi: 14368563
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4199
Myyjä: KATARATA 5
Muiden myyjien tarjoukset (1):
4581
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

19. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

23. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Postin noutopiste

23. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Kotiinkuljetus

23. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

23. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

23. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

23. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

23. joulukuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
4581 5979
Myyjä: KATARATA 5
  • 50% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Whats Good?: A Memoir in Fourteen Ingredients

An influential chef and food thinker combines personal stories with explorations into the cultural, historical and botanical backstories of the food we eat and the ingredients we use. Illustrations.
An influential chef and food thinker combines personal stories with explorations into the cultural, historical and botanical backstories of the food we eat and the ingredients we use.
A culinary pioneer blends memoir with a joyful inquiry into the ingredients he uses and their origins What goes into the making of a chef, a restau­rant, a dish? And if good ingredients make a differ­ence on the plate, what makes them good in the first place? In his highly anticipated first book, influential chef Peter Hoffman offers thoughtful and delectable answers to these questions. “A locavore before the word existed” (New York Times), Hoffman tells the story of his upbringing, professional education, and evolution as a chef and restaurant owner through its components—everything from the importance of your relationship with your refrigerator repairman and an account of how a burger killed his restaurant, to his belief in peppers as a perfect food, one that is adaptable to a wide range of cultural tastes and geographic conditions and reminds us to be glad we are alive. Along with these personal stories from a life in restaurants, Hoffman braids in passionately curious explorations into the cultural, historical, and botani­cal backstories of the foods we eat. Beginning with a spring maple sap run and ending with the late-season, frost-defying vegetables, he follows the progress of the seasons and their reflections in his greenmarket favorites, moving ingredient to ingredient through the bounty of the natural world. Hoffman meets with farmers and vendors and unravels the magic of what we eat, deepening every cook’s appreciation for what’s on their kitchen counter. What’s Good a layered, insightful, and utterly enjoyable meal.
A culinary pioneer blends memoir with a joyful inquiry into the ingredients he uses and their origins What goes into the making of a chef, a restau­rant, a dish? And if good ingredients make a differ­ence on the plate, what makes them good in the first place? In his highly anticipated first book, influential chef Peter Hoffman offers thoughtful and delectable answers to these questions. “A locavore before the word existed” (New York Times), Hoffman tells the story of his upbringing, professional education, and evolution as a chef and restaurant owner through its components—everything from the importance of your relationship with your refrigerator repairman and an account of how a burger killed his restaurant, to his belief in peppers as a perfect food, one that is adaptable to a wide range of cultural tastes and geographic conditions and reminds us to be glad we are alive. Along with these personal stories from a life in restaurants, Hoffman braids in passionately curious explorations into the cultural, historical, and botani­cal backstories of the foods we eat. Beginning with a spring maple sap run and ending with the late-season, frost-defying vegetables, he follows the progress of the seasons and their reflections in his greenmarket favorites, moving ingredient to ingredient through the bounty of the natural world. Hoffman meets with farmers and vendors and unravels the magic of what we eat, deepening every cook’s appreciation for what’s on their kitchen counter. What’s Good a layered, insightful, and utterly enjoyable meal.

Yleiset tuotetiedot: Whats Good?: A Memoir in Fourteen Ingredients

Tuotekoodi: 14368563
Kategoria: Elämäkerrat ja muistelmat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Kustantamo: Abrams
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Elämäkerrat
Kirja: Ei
Myyjä: KATARATA, Pro Baltic
Tekijä: Peter Hoffman
Sivujen määrä: 352
Julkaisuvuosi: 2021

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Whats Good?: A Memoir in Fourteen Ingredients
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Whats Good?: A Memoir in Fourteen Ingredients kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(182 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

18. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
4581 5979

Parhaat tuotteet myyjältä KATARATA