Chicken: A History from Farmyard to Factory

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Ei ole määritelty, Paul R. Josephson
Sivujen määrä: 252, Ei ole määritelty
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotekoodi: 14619443
2933
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

26. helmikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

28. helmikuuta

599

Postin noutopiste

28. helmikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

28. helmikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

28. helmikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

28. helmikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

28. helmikuuta

599

Kotiinkuljetus

28. helmikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Chicken: A History from Farmyard to Factory

Why has the chicken become the meat par excellence, the most plentifully eaten and popular animal protein in the world, consumed from Beijing to Barcelona? As renowned historian Paul Josephson shows, the story of the chicken's rise involves a whole host of factors; from art, to nineteenth-century migration patterns to cold-war geopolitics. And whereas sheep needed too much space, or the cow was difficult to transport, these compact, lightweight birds produced relatively little waste, were easy to transport and could happily peck away in any urban back garden. Josephson tells this story from all sides: the transformation of the chicken from backyard scratcher to hyper-efficient industrial meat-product has been achieved due to the skill of entrepreneurs who first recognized the possibilities of chicken meat and the gene scientists who bred the plumpest and most fertile birds. But it has also been forced through by ruthless capitalists and lobbyists for “big farmer”, at the expense of animal welfare and the environment. With no sign of our lust for chicken abating, we're now reaching a crisis point: billions of birds are slaughtered every year, after having lived lives that are nasty, brutish and short. The waste from these victims is polluting rivers and poisoning animals. We’re now plunging “egg-first” into environmental disaster. Alongside this story Josephson tells another, of an animal with endearing characteristics who, arguably, can lay claim to being man’s best friend long before the dog reared its snout or the cat came in from the cold. Lionized in medieval romances and modern cartoons, the chicken’s relationship to humanity runs deep; by treating these animals as mere food products, we become less than human.

Yleiset tuotetiedot: Chicken: A History from Farmyard to Factory

Tuotekoodi: 14619443
Kategoria: Talouskirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,17 x 0,24 m, 0,57 kg
Kustantamo: Polity Press
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Ei ole määritelty, Paul R. Josephson
Sivujen määrä: 252, Ei ole määritelty
Julkaisuvuosi: 2020

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Chicken: A History from Farmyard to Factory
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Chicken: A History from Farmyard to Factory kanssa

Sponsoroitu

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos