Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Butchery and Sausage-Making For Dummies

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Tia Harrison
Sivujen määrä: 384
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotekoodi: 14457633
2358
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Postin noutopiste

4. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

4. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

4. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Butchery and Sausage-Making For Dummies

Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high-quality, preservative-free sausages. With easy-to-follow instructions and illustrations, Butchery & Sausage-Making For Dummies offers readers a look at how to butcher poultry, rabbit, beef, pork, lamb, and goats. The book will also explore sausage-making, with tips and recipes, and will look at preserving meat through curing and smoking. Offers natural, healthier alternatives for sausages and preserved meats for people wary of processed foods Provides helpful tips and guidance for home cooks and beginner butchers Provides needed guidance for those looking to explore this long-overlooked profession Butchery & Sausage Making For Dummies is an invaluable resource for home cooks interested in being more responsible about their meat, or those that are looking to save money and enjoy healthier alternatives to what's found in their local grocery store.

Yleiset tuotetiedot: Butchery and Sausage-Making For Dummies

Tuotekoodi: 14457633
Kategoria: Yhteiskunnalliset kirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: John Wiley & Sons Inc
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Sosiologia
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Tia Harrison
Sivujen määrä: 384
Julkaisuvuosi: 2013

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Butchery and Sausage-Making For Dummies
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu