Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: John Mallett
Sivujen määrä: 300
Julkaisuvuosi: 2014
Tuotekoodi: 14673453
2704
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

4. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Postin noutopiste

9. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

9. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

9. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

Often playing second fiddle to hops in the minds of craft beer drinkers, malt is the backbone of beer: No barley, no beer. Malt defines the color, flavor, body, and alcohol of beer and has been cultivated for nearly as long as agriculture has existed. In this book, author John Mallett explains why he feels a book on malt is necessary, taking the reader on a brief history of malting from the earliest records of bappir through to the Middle Ages and Early Modern Period. When Mallett touches on the major changes wrought by the Industrial Revolution and beyond, he illustrates how developments in malting technology were intertwined with politics and taxation, which increasingly came to bear on the world of maltsters and brewers. Of course, no book on malt would be complete without a look at the processes behind malting and how different malts are made. Mallett neatly conveys the basics of malt chemistry, Maillard reactions, and diastatic powerthe enzymes, starches, sugars, glucans, phenols, proteins, and lipids involved. Descriptions of the main types of malt are included, from base malt, caramel malts, and roasted malts through to specialty malts and other grains like wheat, rye, and oats. Information is interspersed with the thoughts and wisdom of some of America's most respected craft brewers. Understanding an ingredient requires appreciating where it comes from and how it is grown. The author condenses the complexities of barley anatomy and agriculture into easy, readable sections, seamlessly combining these details with high-level look at the economic and environmental pressures that dictate the livelihoods of farmers and maltsters. Mallett explains how to interpretand when to rely onmalt quality and analysis sheets, an essential skill for brewers. There is a summary of the main barley varieties, both modern and heritage, from Europe and America. The book finishes with what happens to the malt once it reaches the brewery, addressing issues of malt packaging, handling, preparation, storage, conveyance, and milling in the brewhouse.

Yleiset tuotetiedot: Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

Tuotekoodi: 14673453
Kategoria: Yhteiskunnalliset kirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Brewers Publications
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: John Mallett
Sivujen määrä: 300
Julkaisuvuosi: 2014

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu