Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 RF akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akut 3,0 Ah + laturi

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600712
31500
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1200 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 RF akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akut 3,0 Ah + laturi

Makita DHP 483 RF 18 V akkuiskuporakone on erinomainen työkalu sekä ammattilaisille että "tee-se-itse"-harrastajille. Tehokkaan moottorin ja monipuolisten toimintojensa ansiosta se sopii erinomaisesti erilaisiin poraus- ja ruuvaustehtäviin. Kompakti porakone ja kaksi 3,0 Ah:n akkua takaavat mukavuuden ja tehokkuuden.

  • Tehokas suorituskyky: Makita DHP 483 RF:ssä on suuren vääntömomentin moottori, joka tuottaa jopa 40 Nm vääntömomentin, joten se tarjoaa tarpeeksi tehoa poraus- ja ruuvaustöihin.
  • Kompaktin kokoinen ja kannettava: Kompaktin rakenteensa ansiosta tätä poraa on helppo käyttää ja ohjata ahtaissa tiloissa. Se on myös kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa mukana.
  • Pitkä akunkesto: Kaksi mukana toimitettua 3,0 Ah akkua takaavat pitkäkestoisen suorituskyvyn, joten voit työskennellä pitkiä aikoja keskeytyksettä.
  • Monikäyttöinen: Makita DHP 483 RF:ssä on säädettävä nopeussäätö ja 2-nopeuksinen vaihteisto, joten voit säätää poraus- ja irrotusnopeutta eri materiaaleihin ja töihin sopivaksi.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 RF akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akut 3,0 Ah + laturi Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 RF akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akut 3,0 Ah + laturi

Tuotekoodi: 8600712
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,25 m, 1,5 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 0-1700 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 RF akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akut 3,0 Ah + laturi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu