Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akku 6,0 Ah + laturi + Makpac

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600722
45900
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1600 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akku 6,0 Ah + laturi + Makpac

18V Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone on tehokas ja monipuolinen työkalu ammattikäyttöön. 40 Nm:n vääntömomentti ja kaksi 6,0 Ah:n akkua takaavat pitkäkestoisen suorituskyvyn ja takaavat, että virta ei lopu koskaan. Tämän porakoneen mukana tulee laturi ja Makpac -kotelo helppoa säilytystä ja kuljetusta varten. Tuotemerkki Makita on kuuluisa luotettavuudestaan ja kestävyydestään, joten tämä pora on erinomainen valinta rakennus- ja puunjalostusteollisuuden ammattilaisille.

  • Tehokas ja monipuolinen: suurella vääntömomentilla 40 Nm ja 7500 rpm kierrosnopeudella tämä akkuporakone pärjää erilaisissa poraus- ja irrotustöissä.
  • Pitkäaikainen suorituskyky: Kaksi 6,0 Ah: n akkua tarjoavat tarpeeksi virtaa pitkäaikaiseen käyttöön ilman tiheää lataamista.
  • Kätevä varastointi ja kuljetus: Mukana toimitettu Makpac -kotelo varmistaa, että kaikki komponentit, mukaan lukien porakone, akut ja laturi, voidaan varastoida turvallisesti ja kuljettaa helposti eri työkohteisiin.
  • Luotettava ja kestävä: Makita on luotettava tuotemerkki, joka tunnetaan korkealaatuisista työkaluista, jotka on rakennettu kestämään ammattikäytön vaativuutta ja varmistamaan pitkäaikainen suorituskyky ja kestävyys.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akku 6,0 Ah + laturi + Makpac Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akku 6,0 Ah + laturi + Makpac

Tuotekoodi: 8600722
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 7500 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 RGJ akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 2x akku 6,0 Ah + laturi + Makpac
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu