Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DTD 155 RF1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8614857
29400
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DTD 155 RF1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

Makita DTD 155 RF1J 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC -laturi on korkealaatuinen akkuporakone, joka sopii täydellisesti ammattilaisille ja tee-se-itse -harrastajille. Tehokas moottori ja kompakti rakenne tekevät tästä työkalusta ihanteellisen erilaisiin poraus- ja ruuvinväännintarpeisiin. Siinä on useita toimintoja, mukaan lukien suuri pyörimisnopeus, jopa 3900 kierrosta minuutissa, mikä takaa tehokkaan ja tarkan toiminnan. Makita tuotemerkki tunnetaan laadustaan ja luotettavuudestaan, joten tämä iskuporakone on paras valinta mihin tahansa projektiin.

  • Tehokas: tämä työkalu, joka on varustettu tehokkaalla moottorilla, tarjoaa poikkeuksellisen tehon ja suorituskyvyn.
  • Yleiskäyttöinen työkalu: Makita DTD 155 RF1J sopii monenlaisiin töihin - porauksesta ruuvaamiseen, mikä tekee siitä universaalin valinnan sekä ammattilaisille että tee-se-itse -harrastajille.
  • Suuri pyörimisnopeus: Suurin pyörimisnopeus on jopa 3900 rpm, joten tämä iskupora voi toimia nopeasti ja tehokkaasti säästäen aikaa ja vaivaa.
  • Kompaktin kokoinen ja kannettava: Makpac -kotelon ja tämän työkalun kevyen rakenteen ansiosta se on helppo kuljettaa ja varastoida, mikä tarjoaa mukavuutta ja siirrettävyyttä.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DTD 155 RF1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DTD 155 RF1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

Tuotekoodi: 8614857
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,19 x 0,07 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 0-3900 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DTD 155 RF1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Li-Ion Makpac + 1 x BL1830 3.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu