Silmien hierontalaite Lämpötilasäädettävä silmien hierontalaite

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Silmien hierontalaite
Virtalähde: Uudelleenladattavat patterit
Tuotekoodi: 8545487
35190
38890
-9%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1300 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

29. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

31. toukokuuta

599

Postin noutopiste

31. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

31. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

31. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lämpötilasäädettävä silmien hierontalaite

Kylmä ja kuuma puriste: Lämmitetyt ja jäähdytetyt silmänhierontalaitteet käyttävät lämpötilansäätötekniikkaa, jonka avulla voidaan nopeasti muuttaa kylmää ja lämpöä. Silmänhierontamaskin jäähdyttäminen kestää 3 sekuntia ja kuumentaminen 5 sekuntia. Silmähieronnassa NTC-Termistorin jäähdytyssirulla varmistetaan turvallisuus ja asianmukainen lämpötila silmien turvotuksen lievittämiseksi ja vähentämiseksi.

Mukava painehieronta: Silmänhieronnassa on kuusi älykästä ASA: ta, jotka ympäröivät silmän ympärillä olevia akupunktiopisteitä ja tarjoavat vaihtelevan paineen. Perkutaaninen hieronta voi vähentää silmien väsymystä ja migreeniä.

Ergonominen suunnittelu ja rauhoittava musiikki: Ergonominen suunnittelu sopii erinomaisesti silmille ja tarjoaa ihmeellisen hieronnan. Silmänhierontamaskin melutaso on alhainen (≤ 55 dB), kasvoystävällinen ja päänauha säädettävä (15–26 tuumaa), joka sopii useimmille kasvoille. On mukava kantaa ja se myös tukee musiikin toistoa.

Useat hoidot: viilentävällä silmänhierontalaitteella on neljä käyttötapaa kivun, väsymyksen, kuivien silmien, silmien jännityksen vähentämiseksi sekä silmänlihasten rentoutumiseksi. Silmänhierontalaitteilla saa jatkuvaa kylmää puristetta (65 ℉-68 ℉), kuumaa puristetta (104 ℉-107 ℉), ilmanpainetta ja musiikkia, jotka täyttävät erilaiset tarpeet.

Kannettava ja helppokäyttöinen: 180° taitettava ja kannettava rakenne, joka mahdollistaa vaivattoman varastoinnin ja kantamisen. Pakkauksessa on hyvin valmistettu pakkaus, joka tekee  rentouttavasta silmähieronnasta ihanteellisen lahjan. USB-C-latausportti ja 2500 mAh-akku toimivat 6–10 kertaa täyden latauksen jälkeen. Nauttikaa hieronnasta kaikkina aikoina ja kaikkialla työskennellessänne, opiskellessanne ja matkustaessanne.

Yleiset tuotetiedot: Lämpötilasäädettävä silmien hierontalaite

Tuotekoodi: 8545487
Kategoria: Kasvojenhoitolaitteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,52 kg
Tuotemerkki: Olahealth
Tarvittavat tuotteet: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Myyjä: Harmony Hill's
Tyyppi: Silmien hierontalaite
Näytä: Olahealth, silmien hierontalaite kasvojenhoitolaitteet
Virtalähde: Uudelleenladattavat patterit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Olahealth tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lämpötilasäädettävä silmien hierontalaite
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu