SENCOR SWK 2195VT, SENCOR SENCOR SWK 2195VT

5 (2)
Lisätiedot:
Kuoret: Lasi, Metalli
Säädettävä lämpötila: Kyllä
Tuotekoodi: 309953
4106

OVH

4749
-13%
Muiden myyjien tarjoukset (1):
6396
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

2. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Postin noutopiste

6. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

6. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset

Tuotteen kuvaus: SENCOR SWK 2195VT

-

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Vedenkeitin on laite, jota ilman meidän on vaikea kuvitella jokapäiväistä elämäämme. Sen ansiosta voimme nauttia aamurituaaleista herkullisen kahvin tai teen kera. Nykyaikaisista vedenkeittimistä voimme erottaa lämpötilasäädetyn tyypin, joka on kehitetty veden lämpötilan säätömekanismilla. Nämä laitteet ovat suunniteltu lämmittämään vesi haluttuun lämpötilaan juomille, jotka vaativat vähemmän kuin kiehuvaa vettä, kuten esimerkiksi yrttitee (lehtiä vahingoittamatta) tai tietyntyyppinen kahvi. Tavallinen vedenkeitin lämmittää yleensä veden ennen kiehumista. Tällaisella vedenkeittimellä sinun ei tarvitse huolehtia halutun juoman valmistamisen monimutkaisuudesta. Tarkimmat vedenlämmittimet ovat ne, joiden avulla käyttäjät voivat asettaa tarkan veden lämpötilan digitaalisen termostaatin avulla. Toinen vaihtoehto on vedenkeitin, jossa on esiasetetut lämpötilat, jotka voidaan valita nuppisäätimellä tai yksinkertaisesti painamalla painiketta. Lopuksi joissakin vedenlämmittimissä on yksinkertaisesti nuppi, jonka avulla käyttäjä voi valita lämpötilan jäähdytyksestä kiehumiseen. Tämä moderni ja käytännöllinen apulainen ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle täydellistä teetä tai kahvia, vaan myös säästää planeettaa kuluttamalla vähemmän energiaa.

Vedenkeitin

Vedenkeitin on nykyaikainen ja käytännöllinen kodinkone, jota ilman voimme tuskin kuvitella päivittäisiä kahvi- tai teehetkiämme. Näistä suosituimpia ovat sähkökäyttöiset vedenkeittimet, jotka ovat keittää vettä paljon nopeammin kuin perinteiset vedenkeittimet. Ne vaihtelevat kooltaan, kapasiteetiltaan ja rakenteeltaan. Käytännöllisyys määräytyy vedenkeittimen rungon mukaan, joka voi olla muovia, ruostumatonta terästä, lasia tai keraamista. Muoviset kattilat ovat kevyitä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneet ovat raskaita, mutta erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kauniin muotoilun ja tyylikkäiden keittiöratkaisujen vuoksi suosittelemme lasisia ja keraamisia vedenkeittimiä. Jos juot paljon teetä, suosittelemme vedenkeittimiä, joissa on säädettävä lämmityslämpötila. Tarkan kiehumislämpötilan ansiosta voit valmistaa erityyppisiä teelaatuja ja nauttia juomaa, jolla on omaleimainen aromi. Koska vedenkeitin sijoitetaan yleensä näkyvälle paikalle, laitteen muotoilu on yhtä tärkeää. Valitse kodin sisustuksesta riippuen vedenkeitin, jossa on minimalistinen, erottuva muotoilu ja erilaisia värejä, joista tulee keittiön tyylikäs aksentti.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: SENCOR SWK 2195VT

Tuotekoodi: 309953
Kategoria: Vedenkeittimet
Valmistajan koodi: SWK 2195VT
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,217 x 0,186 x 0,235 m, 1,513 kg
Tuotemerkki: Sencor
Tyyppi: Vedenkeitin
Teho: 2200 W
Kapasiteetti: 2 l
Väri: Violetti
Älylaite: Kyllä
Myyjä: Hobbyhall.fi, VMA PLUS Sp. z o.o.
Kuoret: Lasi, Metalli
Näytä: Sencor, lasi vedenkeittimet, Sencor, metalli vedenkeittimet
Säädettävä lämpötila: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sencor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (2)

SENCOR SWK 2195VT
5

(2 asiakasarviota)

5 tähteä
(2)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Eija A.
22.01.2024

Mukava kehitellä vettä kun on värejä!

Kaisa K.
25.04.2022

Erittäin nopea ja hiljainen. Ledivalot hauska lisä. Vedenkeittäminen voi tuottaa iloa myös silmille.


Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot