Silityskeskus Tefal Pro Express Ultimate II -höyrysilityskeskus, 3000 W, sininen

(0)
Lisätiedot:
Teho: 3000 W
Vesisäiliö: 1200 ml
Säädettävä höyryjärjestelmä: 170 g/min
Tuotekoodi: 3544327
29722
Muiden myyjien tarjoukset (1):
40552
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset

Tuotteen kuvaus: Tefal Pro Express Ultimate II -höyrysilityskeskus, 3000 W, sininen

Ammattilaistasoista höyrysilitystehoa joka päivä

Pro Express Ultimate II tuottaa paineistettua höyryä, joten voit silittää kaikkia kankaita kotona yhtä tehokkaasti kuin ammattilaiset. Tämä korkean suorituskyvyn höyryrauta yhdistää
Suorituskyky erilaisilla älykkäillä ominaisuuksilla ja suunnittelulla: Helpot ja monipuoliset asetukset sormiesi ulottuvilla, kolme asetusta, jotka kattavat kaikki silitystarpeesi, irrotettava kalkinkerääjäjärjestelmämme takaa pitkäkestoisen höyrysuorituskyvyn, pystysuora höyrytys viime hetken korjauksiin ja paljon muuta.

-

Ammattilaistasoinen teho
3000 watin teholla varustettu silityskeskus hyödyntää 7.6 barin painetta. 155 g / min höyrytuotto ja 580 g / min höyrysuihke auttavat silittämään rypyt tehokkaasti. 8 baarin korkea paine, 170 g/min jatkuva höyryntuotto ja erittäin tehokas 590 g/min höyrytehostus, joka torjuu itsepäisimmätkin rypyt.

Helpot ja monipuoliset säätimet
Yksinkertainen valikoima herkkiä, normaaleja tai max-toimintoja, jotka kattavat kaikki vaatteiden hoitotarpeesi – hallintalaitteet käden ulottuvilla täydellisen helppokäyttöisyyden takaamiseksi.

Helppo pystysuora höyrytys
Irrotettava kalkinkerääjäjärjestelmämme estää kertymistä ja edistää tuotteen pidempää käyttöikää keräten jopa 10 kertaa enemmän kalkkihiukkasia*. *ulkoinen testi verrattuna kilpailijoiden tuotteisiin

Pitkäkestoinen höyryn suorituskyky
Kätevä kalkinkeräysjärjestelmä kerää laitteeseen kertyneen kalkin. Kerääjä on helppo irrottaa ja huuhdella. Pidentää tuotteen käyttöikää keräämällä jopa 10 kertaa enemmän kalkkihiukkasia*. *ulkopuolinen testi verrattuna kilpailijoiden tuotteisiin

Roiskeenestojärjestelmä
Voit olla varma, että kaikki vaatteesi pysyvät tahrattomina ja täydellisessä kunnossa ainutlaatuisen roiskeenestojärjestelmämme ansiosta. Sinun ei tarvitse murehtia vesiroiskeiden jättämistä jäljistä vaatteissasi, sillä silityskeskuksen roiskeenestotoiminto ehkäisee vesitippojen pääsyä tekstiileihin.

Made In France
Korkean suorituskyvyn tuote, joka on valmistettu Ranskassa tinkimättömillä ammattitaidon, suunnittelun ja valmistuksen standardeilla.

Helppo ja turvallinen siirrellä ja kuljettaa
Helppokäyttöinen lukitusjärjestelmä takaa täyden turvallisuuden ja käyttömukavuuden kuljetuksen sekä säilytyksen aikana. Lisäksi irrotettava vesisäiliö takaa tasaisemman silityksen.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Tefal on ollut ranskalainen keittiövälinevalmistaja 60 vuoden ajan. Globaalien elintarvikemarkkinoiden ehdoton johtaja Groupe SEB on yksi tunnetuimmista keittiökonebrändeistä.
Nimi ”Tefal” on luotu käyttämällä sanojen ”teflon” ja ”alumiini” ensimmäisiä tavuja, jotka ovat tavaramerkin erottamiskykyisiä piirteitä. Tarttumattomista pannuista ja kattiloista on tullut Tefalin käyntikortti, mutta nykyään yrityksen valikoima on paljon laajempi. Tefal valmistaa laajan valikoiman sähkölaitteita vedenkeittimestä ja tehosekoittimesta pölynimureihin.
Tefalin suuresta maailmanlaajuisesta menestyksestä huolimatta yrityksen arvot pyörivät edelleen perheystävällisyyden ympärillä. Brändin perustajalle, ranskalaiselle insinöörille Marc Gregoirelle syntyi idea luoda keittiöön ensimmäinen tarttumaton pannu vaimoaan katsellessa. Vaikka Tefalin Innovation and Engineering -divisioona työllistää tällä hetkellä huomattavasti enemmän ihmisiä, niillä kaikilla on sama tavoite tarjota asiakkaille yksinkertaisia ja tehokkaita tuotteita, jotta heillä on enemmän aikaa viettää aikaa perheensä kanssa. 

Tefal Pro Express Ultimate II -höyrysilityskeskus, 3000 W, sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Tefal Pro Express Ultimate II -höyrysilityskeskus, 3000 W, sininen

Tuotekoodi: 3544327
Kategoria: Silityskeskukset
Valmistajan koodi: GV9720
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,4 x 0,4 m, 5,5 kg
Tuotemerkki: Tefal
Tyyppi: Silitysjärjestelmä
Väri: Sininen
Höyrypuhallus: 590 g/min
Rautapohja: Durilium AirGlide
Itsepuhdistuva: Kyllä
Pystysuora höyry: Kyllä
Automaattinen sammutus: Ei
Ionisoidut höyryt: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi, Galador Grupp, OÜ, Digizone
Teho: 3000 W
Vesisäiliö: 1200 ml
Säädettävä höyryjärjestelmä: 170 g/min
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Tefal tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Tefal Pro Express Ultimate II -höyrysilityskeskus, 3000 W, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(58 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

23. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot