Lasiastia instrumenttien desinfiointiin Q5A 1000 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Tarjoiluvälineet
Astioiden määrä: 1 kpl
Tuotekoodi: 8473262

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lasiastia instrumenttien desinfiointiin Q5A 1000 ml

Käyttö:Katso pakkauksesta

Tämä kätevä säiliö on ihanteellinen desinfiointiin. Voit desinfioida pienet esineet, kuten sakset, leikkurit, laitekärjet, harjat ja leikkurit.
Säiliö on valmistettu korkealaatuisesta lasista.

Tarjoiluvälineet ovat mitä tahansa astioita, joita käytetään pöydän kattaukseen, ruoan tarjoiluun ja ruokailuun. Siihen kuuluvat esimerkiksi ruokailuvälineet, lasiesineet, tarjoiluastiat ja paljon muita käytännöllisiä ja koristeellisia tarvikkeita. Tuotteiden laatu, luonne, valikoima ja määrä vaihtelevat kulttuurin, uskonnon, ruokailijoiden määrän, keittiön ja tilaisuuden mukaan. Esimerkiksi Lähi-idän, Intian tai Polynesian kulttuurissa ja keittiössä ruokailuvälineet rajoittuvat joskus tarjoiluastioihin, joissa leipää tai lehtiä käytetään yksittäisinä lautasina. Erikoistilaisuudet näkyvät yleensä korkealaatuisina ruokia. Aterimia kutsutaan Yhdysvalloissa yleisesti hopeaesineiksi tai ruokailuvälineiksi, jossa ruokailuvälineet tarkoittavat yleensä veitsiä ja niihin liittyviä leikkaustyökaluja. Muualla ruokailuvälineisiin kuuluvat kaikki haarukat, lusikat ja muut ruokailuvälineet. Yhdysvaltojen ulkopuolella ruokailuvälineillä tarkoitetaan "avoimia" ruokailuvälineitä, kuten lautasia, astioita ja kulhoja (toisin kuin "suljetun" muotoiset, kuten kannut ja maljakot). Kattaus on tilaisuuteen sopiva astioiden asettelu sekä itse pöydän koristelu. Ruokailuvälineet ja pöytäkoristelut ovat yleensä erikoistilaisuuksia varten yksityiskohtaisempia. Epätavallisille ruokailupaikoille on tarpeen mukauttaa ruokailuvälineet.

Yleiset tuotetiedot: Lasiastia instrumenttien desinfiointiin Q5A 1000 ml

Tuotekoodi: 8473262
Kategoria: Astiat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,2 kg
Tuotemerkki: Activeshop
Materiaali: Lasi
Halkaisija: - cm
Pakkaus: Ei ole määritelty
Astianpesukoneen kestävä: Kyllä
Tyyppi: Tarjoiluvälineet
Näytä: Activeshop, tarjoiluvälineet astiat
Astioiden määrä: 1 kpl
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Activeshop tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lasiastia instrumenttien desinfiointiin Q5A 1000 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu