Mehun keittoastia, 8 l

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Mehukannut
Materiaali: Ruostumaton teräs
Mukana: 3 osaa
Tuotekoodi: 3208728

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mehun keittoastia, 8 l

Mehun keittoastia, 8 l

Veden höyryvaikutus auttaa tuottamaan terveellisimpiä hedelmä- ja vihannesmehuja ja mahdollistaa luonnollisten makujen ja aromien erottumisen. Vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät prosessissa, eikä mehuihin tarvitse lisätä keinotekoisia makeutusaineita, makua parantavia aineita tai säilöntäaineita. Paras ratkaisu on käyttää kypsiä hedelmiä ja vihanneksia. Kun mehua valmistetaan tällaisessa mehupadassa, hedelmän osia ei tarvitse heittää pois, sillä jäljelle jäävät osat voidaan käyttää hilloihin.

  • Kattila sopii kaikille liesille
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, erittäin vahva
  • Astianpesukoneen kestävä
  • Halkaisija 27 cm, kokonaiskorkeus 40 cm.

Sarja koostuu 3 osasta:

  1. Höyryastia, 8L (hedelmille, vihanneksille, marjoille), korkeus 16 cm;
  2. Mehunpuristin, (mehua varten), korkeus 16 cm;
  3. Alempi astia (vettä varten), korkeus 12 cm;

KÄYTTÖOHJEET:

Täytä astia 3 vedellä siten, että astian yläreunasta jää noin 2 cm:n etäisyys, ja peitä astia 2. Aseta sitten pestyt ja valmistetut hedelmät tai vihannekset ensimmäiseen osaan. Pehmeät hedelmät, kuten mustikat, mansikat, vadelmat ja herukat, lisätään kokonaisina. Suuremmat hedelmät ja vihannekset, kuten tomaatit, omenat ja päärynät, olisi leikattava yli 3 cm:n paloiksi. Hedelmät voidaan ripotella sokerilla. Kun kaikki on valmista, laita kattila matalalle lämmölle. Höyrystysolosuhteissa ja hedelmien kohonneessa lämpötilassa mehut alkavat erottua ja valua kattilaan 2.

Mehun kypsennysaika lasketaan kiehuvasta vedestä (höyry näkyy ylhäällä):

  • Pehmeitä hedelmiä (mansikoita, vadelmia) keitetään 20-30 minuuttia;
  • Keskipehmeille hedelmille (mustaherukat, muut marjat) 30-40 minuuttia;
  • Kovat hedelmät (omenat, päärynät) 45-60 minuuttia.

Kun vesi on jäähtynyt hieman noin 15 minuutin kuluttua, avaa hana ja kaada mehu haluamaasi astiaan. Välittömästi sen jälkeen, kun säiliöt on täytetty mehulla, on suositeltavaa laittaa ne kattilaan, jossa on vettä, ja pastöroida niitä 30 minuuttia (aika lasketaan veden kiehumisesta). Laadukkaan ja pitkään säilyvän mehun saamiseksi on tärkeää, että kaikki valmistustoimet suoritetaan ohjeiden mukaisesti.

Kun mehu on valmistettu, puhdista keittoastian osat saatavilla olevilla astianpesuaineilla välttäen teräviä harjoja, sieniä tai jauheita, jotka voisivat naarmuttaa astiaa. Pese lasit, pullot ja kannet mahdollisimman puhtaiksi ja pese ne huolellisesti muutama tunti ennen mehustamista, jotta ne kuivuvat hyvin.

HUOMAUTUS: Älä hankaa kattilan pintaa.

Yleiset tuotetiedot: Mehun keittoastia, 8 l

Tuotekoodi: 3208728
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,275 x 0,29 x 0,3 m, 2,96 kg
Halkaisija, cm: 23 cm
Väri: Hopea
Tilavuus, l: 8 l
Lämmönlähteet: Kaasu, Sähkö, Induktiivinen, Keraaminen, Halogeeni
Tyyppi: Mehukannut
Materiaali: Ruostumaton teräs
Mukana: 3 osaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Mehun keittoastia, 8 l
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu