Pyöreä roomalainen saviruukku kannella, 4L, Apvalus romėniškas molio puodas su dangteliu, 4L

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Ei ole määritelty
Liesityyppi: Ei ole määritelty
Tilavuus: 4 l
Tuotekoodi: 11611398
4899
Myyjä: Kadax 3.4
Muiden myyjien tarjoukset (2):
4889
-
5172
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

8. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

10. tammikuuta

599

Postin noutopiste

10. tammikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

10. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

10. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

10. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

10. tammikuuta

599

Kotiinkuljetus

10. tammikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Minced
5172 7006
Pro Baltic
4889 6356
Myyjä: Kadax 3.4
  • 67% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Pyöreä roomalainen saviruukku kannella, 4L

Kestävä – savista valmistettu Roomalainen Augustus-astia on erittäin kestävä astia. Tuote on tarkoitettu höyrykypsentämiseen erittäin korkeissa lämpötiloissa (enintään 200 celsiusastetta).

Käytännöllinen -kaikki roomalaisen ruukun mallit on varustettu pitkänomaisilla reunoilla, jotka toimivat kahveina. Niiden läsnäolon ansiosta edes lämmitetyn kattilan siirtäminen ei ole ongelmallista.

Ekologinen – valtava etu, joka roomalaisessa kattilassa voi ylpeillä Augustus on sen ympäristöystävällisyys. Astia on valmistettu täysin luonnollisesta savesta, mikä tarkoittaa, että se on täysin turvallinen kosketuksiin ruoan kanssa.

Tilavuus on 4 litraa.

Ihanteellinen ruokavaliota noudattaville - Roomalaisen kattilan avulla voit paistaa ja kypsentää ruokaa nopeasti ilman rasvan käyttöä. Siksi tämä ruokalaji on täydellinen tiettyä ruokavaliota noudattaville ja allergikoille.

Arvostatko kaikkien aterioiden parasta laatua? Tai ehkä olet erikoisruokavaliolla? Jos näin on, niin Augustus Rooman ruukun on oltava keittiössäsi. Tämä täysin luonnollisesta savesta käsin valmistettu ruokalaji on täysin turvallinen siinä valmistettujen aterioiden ravitsemuksellisille ominaisuuksille. Poltto- ja puristusprosessien ansiosta savi ei siirrä ei-toivottuja makuja tai hajuja ainesosiin, eikä samalla ime vettä syvälle omaan pintaansa.

Roomalaisen kattilan tärkein elementti on sen huokoinen pinta, joka imee itseensä keittämiseen tarvittavan veden. Kuumennettaessa syntyvän höyryn vapautumisen ansiosta kaikki ainekset altistetaan tasaiselle lämpökäsittelylle. Et tarvitse rasvaa tai öljyä. Voit valmistaa kasviksia, kalaa ja lihaa, mutta myös leipää tai kakkua täysin terveellisellä ja maukkaalla tavalla. Astia voidaan käyttää mikroaaltouunissa ja uunissa, lämmitettynä enintään 200 celsiusasteeseen.

Augustus Roman kattilaa on saatavana kolmessa eri versiossa, joten voit valita helposti tarpeisiisi tai käytössäsi olevan uunin kokoon sopiva vaihtoehto. Kadax-tuotemerkki tarjoaa kaksi soikeaa mallia, joiden mitat ovat 25 x 33 x 16 senttimetriä (tilavuus 4 litraa) ja 24 x 38 x 15 senttimetriä (4 ,5 litraa) sekä pyöreä versio 27 x 18 x 33 senttimetriä (tilavuus 4 litraa ja halkaisija 25,5).. Älä odota muuttaaksesi ruokavaliotasi parempaan suuntaan – valitse roomalainen gar!

Roomalaisten ruukkujen valmistus

Avain ravitsevan ja arvokkaita ravintoaineita sisältävän ruoan valmistamiseen on luotettavan astian luominen. Kadax-tuotemerkin tarjoamat käsintehdyt roomalaiset ruukut ovat markkinoiden käytännöllisimpiä ja esteettisimpiä ehdotuksia.

Nämä astiat on valmistettu täysin luonnollisesta savesta, joka on omistettu kulinaarisiin prosesseihin. Sen vielä raaka muoto puhdistetaan huolellisesti lialta ja epätäydellisyyksistä, jotta ne eivät pääse näkymään valmiin ruukun pinnalle. Seuraava vaihe on valita aluksen tietty muoto. Puhdistetun saven levyt puristetaan valitun muodon alle. Ruukun reunat käsitellään huolellisesti tarkkuusveitsillä ja tasoitetaan sitten käsin.

Näin valmistetun roomalaisen ruukun muodon tulee kuivua, jotta se voi palvella omistajaansa ongelmitta. Kuivausprosessi itsessään kestää vähintään 24 tuntia. 24 tunnin kuluttua polttovaihe alkaa. Astia asetetaan uuniin (lämpötila vaihtelee välillä 900 - 1100 celsiusastetta), joka jäähdytetään vähitellen. Tämä näkökohta on myös erittäin tärkeä käytettäessä roomalaista ruukkua oikein, sillä äkilliset lämpötilan muutokset voivat vahingoittaa sen rakennetta. Kun kaikki vaiheet on suoritettu onnistuneesti, voimme nauttia ekologisesta, toimivasta keittiövälineestä.

Roomalaisten ruukkujen edut ja sovellukset

Roomalainen kattila on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat valmistettujen aterioiden laatua, makua ja ravintoarvoa. Sen avulla voit valmistaa ruokia kertyneestä höyrystä. Koska kattilat on valmistettu ruuan kanssa kosketukseen tarkoitetusta savesta, tämäntyyppinen astia on erinomainen vaihtoehto allergikoille tai erikoisruokavaliota noudattaville.

Yksi ​​roomalaisten kattiloiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden huokoinen, nestettä imevä pinta - sen ansiosta on mahdollista valmistaa ruokia ilman rasvan käyttöä. Riittää, että astia kostutetaan intensiivisesti noin puolen tunnin ajan, jotta seinien huokosista imeytynyt vesi vapautuu höyryn muodossa. Sen kierto paistamisen aikana varmistaa ruokien tuoreuden, mehukkuuden ja täyteläisen maun.

Roomalaisen astian kaltaisella astialla on mahdollisuus osoittautua hyödylliseksi suurimmassa osassa kotitalouksia. Voit käyttää sitä täysin turvallisesti sekä kaasu- että sähköuuneissa. Lisäksi sopiva lämpötila mahdollistaa sen sijoittamisen mikroaaltouuniin. On kuitenkin täysin mahdotonta asettaa kattilaa suoraan sekä kaasupolttimelle että lämmityslevylle.

Roomalaisten kattiloiden käyttöä koskevat säännöt

Ruokien korkea laatu ja kattilan asianmukainen toiminta ovat mahdollisia vain, jos sen käyttöprosessi suoritetaan oikein joka kerta . Ensimmäinen perusvaihe on täyttää kattila (jopa puolet sen korkeudesta) vedellä ja antaa sen liota vähintään 20-30 minuuttia.

Toinen seikka, joka sinun tulee ehdottomasti muistaa, on, että astiaa ei saa laittaa esilämmitettyyn uuniin. Aseta kattila ruoan kanssa kylmään kammioon ja nosta sitten sen lämpötilaa vähitellen - liian voimakkaalle ja liian nopealle lämmölle altistettu roomalainen kattila voi halkeilla. Jos haluamme, että höyrytetyt ruoat muuttuvat hieman rapeiksi, poista vain kattilan kansi noin viisitoista minuuttia ennen arvioitua paistamisen päättymistä.

Roomalaisen kattilan säännöllinen käyttö vaatii myös ajoittain säilömistä vedellä ja vedellä. lämpöä. Noin sadan käyttökerran jälkeen astia kannattaa täyttää kokonaan vedellä ja laittaa sitten kylmään uuniin lämpötilaa asteittain nostaen - prosessi voidaan lopettaa, kun vesi alkaa kiehua.

Kattilat

Kattiloita on useita erilaisia, ja kullakin niistä on omat hyvät ja huonot puolensa. Yleisimmät kattilatyypit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuparista, alumiinista, valuraudasta, keramiikasta tai lasista. Jotkut valmistajat saattavat myös käyttää useampaa kuin yhtä näistä materiaaleista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat ovat monien kokkien suosiossa, sillä ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä, ja niihin tulee harvoin naarmuja tai kolhuja. Niitä pidetään myös suhteellisen helppohoitoisina. Ruoanvalmistus tämäntyyppisissä kattiloissa ei aiheuta
ruoan kanssa kemiallisia reaktioita, jotka voivat muuttaa ruoan makua tai väriä. Ruostumaton teräs johtaa kuitenkin huonosti lämpöä. Ammattikokit käyttävät usein kuparisia kattiloita. Tämäntyyppinen metalli johtaa erinomaisesti lämpöä ja auttaa luomaan tasaisen lämpötilan ruoanlaittopinnoille. Kiiltävä kuparipinta voi olla tyylikäs lisä mihin tahansa keittiöön, mutta sitä on vaikea huoltaa. Valurautakattilat voivat myös reagoida tiettyjen, erityisesti happamien ruokien kanssa. Tämä metalli kuumenee hyvin hitaasti, mutta antaa tasaisesti lämmitetyn pinnan. Sitä voidaan myös lämmittää hyvin korkeisiin lämpötiloihin ilman, että se aiheuttaa haittavaikutuksia.

Yleiset tuotetiedot: Pyöreä roomalainen saviruukku kannella, 4L

Tuotekoodi: 11611398
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 1 kg
Tyyppi: Kattilat
Näytä: Kadax, kattilat
Tuotemerkki: Kadax
Halkaisija: -
Myyjä: Kadax, Minced, Pro Baltic
Materiaali: Ei ole määritelty
Liesityyppi: Ei ole määritelty
Tilavuus: 4 l
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kadax tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Pyöreä roomalainen saviruukku kannella, 4L
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Pyöreä roomalainen saviruukku kannella, 4L kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Minced 3.5
(24 asiakasarviota)
-26%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

9. tammikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
5172 7006
Myyjä: Pro Baltic 4
(190 asiakasarviota)
-23%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. tammikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
4889 6356

Parhaat tuotteet myyjältä Kadax