Roomalainen saviruukku, soikea, kannella, 4L

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Uunipannut
Materiaali: Keramiikka
Tuotekoodi: 11782023
5851
7821
-25%
Myyjä: Minced 3.8
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

4. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Postin noutopiste

9. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

9. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

9. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Minced 3.8
  • 67% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Roomalainen saviruukku, soikea, kannella, 4L

Kestävä – savista valmistettu Roomalainen Augustus-astia on erittäin kestävä astia. Tuote on tarkoitettu höyrykypsentämiseen erittäin korkeissa lämpötiloissa (enintään 200 celsiusastetta).

Käytännöllinen -kaikki roomalaisen ruukun mallit on varustettu pitkänomaisilla reunoilla, jotka toimivat kahveina. Niiden läsnäolon ansiosta edes lämmitetyn kattilan siirtäminen ei ole ongelmallista.

Ekologinen – valtava etu, jokaroomalaisessa kattilassa voi ylpeillä Augustus on sen ympäristöystävällisyys. Astia on valmistettu täysin luonnollisesta savesta, mikä tarkoittaa, että se on täysin turvallinen kosketuksiin ruoan kanssa.

Eri kapasiteetiltaan - Roomalainen ruukku Kadaxilta on saatavana 3 eri kokovaihtoehtoa. Kahden soikean vaihtoehdon tilavuus on 4 ja 4,5 litraa, kun taas pyöreän vaihtoehdon tilavuus on 4 litraa.

Ihanteellinen ruokavaliota noudattaville - Roomalaisen kattilan avulla voit paistaa ja kypsentää ruokaa nopeasti ilman rasvan käyttöä. Siksi tämä ruokalaji on täydellinen tiettyä ruokavaliota noudattaville ja allergikoille.

Arvostatko kaikkien aterioiden parasta laatua? Tai ehkä olet erikoisruokavaliolla? Jos näin on, niin Augustus Rooman ruukun on oltava keittiössäsi. Tämä täysin luonnollisesta savesta käsin valmistettu ruokalaji on täysin turvallinen siinä valmistettujen aterioiden ravitsemuksellisille ominaisuuksille. Poltto- ja puristusprosessien ansiosta savi ei siirrä ei-toivottuja makuja tai hajuja ainesosiin, eikä samalla ime vettä syvälle omaan pintaansa.

Roomalaisen kattilan tärkein elementti on sen huokoinen pinta, joka imee itseensä keittämiseen tarvittavan veden. Kuumennettaessa syntyvän höyryn vapautumisen ansiosta kaikki ainekset altistetaan tasaiselle lämpökäsittelylle. Et tarvitse rasvaa tai öljyä. Voit valmistaa kasviksia, kalaa ja lihaa, mutta myös leipää tai kakkua täysin terveellisellä ja maukkaalla tavalla. Astia voidaan käyttää mikroaaltouunissa ja uunissa, lämmitettynä enintään 200 celsiusasteeseen.

Augustus Roman kattilaa on saatavana kolmessa eri versiossa, joten voit valita helposti tarpeisiisi tai käytössäsi olevan uunin kokoon sopiva vaihtoehto.Kadax-tuotemerkki tarjoaa kaksi soikeaa mallia, joiden mitat ovat 25 x 33 x 16 senttimetriä (tilavuus 4 litraa) ja 24 x 38 x 15 senttimetriä (4 ,5 litraa) sekä pyöreä versio 27,5 x 17,5 x 31 senttimetriä (tilavuus 4 litraa ja halkaisija 25,5).. Älä odota muuttaaksesi ruokavaliotasi parempaan suuntaan – valitse roomalainen ruukku!

Roomalaisten kattiloiden valmistus

Avain ravitsevan ja arvokkaita ravintoaineita sisältävän ruoan valmistamiseen on luotettavan astian luominen. Kadax-tuotemerkin tarjoamat käsintehdyt roomalaiset ruukut ovat markkinoiden käytännöllisimpiä ja esteettisimpiä ehdotuksia.

Nämä astiat on valmistettu täysin luonnollisesta savesta, joka on omistettu kulinaarisiin prosesseihin. Sen vielä raaka muoto puhdistetaan huolellisesti lialta ja epätäydellisyyksistä, jotta ne eivät pääse näkymään valmiin ruukun pinnalle. Seuraava vaihe on valita aluksen tietty muoto. Puhdistetun saven levyt puristetaan valitun muodon alle. Ruukun reunat käsitellään huolellisesti tarkkuusveitsillä ja tasoitetaan sitten käsin.

Näin valmistetun roomalaisen ruukun muodon tulee kuivua, jotta se voi palvella omistajaansa ongelmitta. Kuivausprosessi itsessään kestää vähintään 24 tuntia. 24 tunnin kuluttua polttovaihe alkaa. Astia asetetaan uuniin (lämpötila vaihtelee välillä 900 - 1100 celsiusastetta), joka jäähdytetään vähitellen. Tämä näkökohta on myös erittäin tärkeä käytettäessä roomalaista ruukkua oikein, sillä äkilliset lämpötilan muutokset voivat vahingoittaa sen rakennetta. Kun kaikki vaiheet on suoritettu onnistuneesti, voimme nauttia ekologisesta, toimivasta keittiövälineestä.

Roomalaisten ruukkujen edut ja sovellukset

Roomalainen kattila on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat valmistettujen aterioiden laatua, makua ja ravintoarvoa. Sen avulla voit valmistaa ruokia kertyneestä höyrystä. Koska kattilat on valmistettu ruuan kanssa kosketukseen tarkoitetusta savesta, tämäntyyppinen astia on erinomainen vaihtoehto allergikoille tai erikoisruokavaliota noudattaville.

Yksi ​​roomalaisten kattiloiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden huokoinen, nestettä imevä pinta - sen ansiosta on mahdollista valmistaa ruokia ilman rasvan käyttöä. Riittää, että astia kostutetaan intensiivisesti noin puolen tunnin ajan, jotta seinien huokosista imeytynyt vesi vapautuu höyryn muodossa. Sen kierto paistamisen aikana varmistaa ruokien tuoreuden, mehukkuuden ja täyteläisen maun.

Roomalaisen astian kaltaisella astialla on mahdollisuus osoittautua hyödylliseksi suurimmassa osassa kotitalouksia. Voit käyttää sitä täysin turvallisesti sekä kaasu- että sähköuuneissa. Lisäksi sopiva lämpötila mahdollistaa sen sijoittamisen mikroaaltouuniin. On kuitenkin täysin mahdotonta asettaa kattilaa suoraan sekä kaasupolttimelle että lämmityslevylle.

Roomalaisten kattiloiden käyttöä koskevat säännöt

Ruokien korkea laatu ja kattilan asianmukainen toiminta ovat mahdollisia vain, jos sen käyttöprosessi suoritetaan oikein joka kerta . Ensimmäinen perusvaihe on täyttää kattila (jopa puolet sen korkeudesta) vedellä ja antaa sen liota vähintään 20-30 minuuttia.

Toinen seikka, joka sinun tulee ehdottomasti muistaa, on, että astiaa ei saa laittaa esilämmitettyyn uuniin. Aseta kattila ruoan kanssa kylmään kammioon ja nosta sitten sen lämpötilaa vähitellen - liian voimakkaalle ja liian nopealle lämmölle altistettu roomalainen kattila voi halkeilla. Jos haluamme, että höyrytetyt ruoat muuttuvat hieman rapeiksi, poista vain kattilan kansi noin viisitoista minuuttia ennen arvioitua paistamisen päättymistä.

Roomalaisen kattilan säännöllinen käyttö vaatii myös ajoittain säilömistä vedellä ja vedellä. lämpöä. Noin sadan käyttökerran jälkeen astia kannattaa täyttää kokonaan vedellä ja laittaa sitten kylmään uuniin lämpötilaa asteittain nostaen - prosessi voidaan lopettaa, kun vesi alkaa kiehua.

Yleiset tuotetiedot: Roomalainen saviruukku, soikea, kannella, 4L

Tuotekoodi: 11782023
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,33 x 0,25 x 0,16 m, 2 kg
Halkaisija, cm: 33 cm
Tilavuus, l: 4 l
Lämmönlähteet: Kaikki uunit
Myyjä: Minced
Tyyppi: Uunipannut
Materiaali: Keramiikka

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Roomalainen saviruukku, soikea, kannella, 4L
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Roomalainen saviruukku, soikea, kannella, 4L kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Minced