Roomalainen soikea kannellinen saviruukku, 6L

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Keittoastiat
Materiaali: Ei ole määritelty
Tuotekoodi: 11782038
5509
5799
Myyjä: Kadax 3.2
Muiden myyjien tarjoukset (1):
6189
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

Torstai, 7. marraskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

11. marraskuuta

599

Postin noutopiste

11. marraskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

11. marraskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

11. marraskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

11. marraskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

11. marraskuuta

599

Kotiinkuljetus

11. marraskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Minced
6189 8227
Myyjä: Kadax 3.2
  • 67% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Roomalainen soikea kannellinen saviruukku, 6L

Yleiseen käyttöön – Augustuksen soikea roomalainen kattila antaa sinun valmistaa nopeasti terveellisiä ruokia. Siinä voi valmistaa lihan tai kalan lisäksi myös vihanneksia, kakkuja ja leipää.

Käytännöllistä -Kadax Roman -keittoastioiden suuri etu on sen hyvin harkittu muodossa. Ruukun pidennetyt reunat toimivat kiinteinä kahveina, joiden ansiosta voit helposti siirtää tuotteen mihin tahansa paikkaan.

Kestävä – Augustus-potti on ominaista erittäin korkea kestävyys korkeita lämpötiloja vastaan. Luonnonsaven, josta se on valmistettu, ominaisuudet mahdollistavat sen käytön jopa 200 celsiusasteessa.

Toiminta – sinulla ei tarvitse olla erikoislaitteita, jotta voit nauttia kaikista saviruukun eduista . Ehdotus, Augustus Roman kattila, on omistettu sekä sähkö- että kaasu-uunien sijoittamiseen uunikammioihin.

Minimalistinen soikea Augustus Roman kattila on käsintehty . Tämä tarkoittaa, että jokainen pala säilyy ainutlaatuisena tuotteena, jonka ajaton väri ja klassinen muoto koristavat kauniisti keittiön tai ruokasalin sisustuksen.

Ovaali Roomalainen ruukku Augustus on astia, jonka käytön pitäisi olla tuttua kaikille ystäville terveellisestä ruokavaliosta tai ihmisistä, joiden on noudatettava tiukasti valikkoa. Tämän astian avulla voit valmistaa useita ravitsevia, maukkaita ruokia vain kierrättämällä höyryä. Koska roomalainen ruukku on valmistettu luonnonsavesta, se on turvallinen kosketuksiin ruoan kanssa eikä ime tai vapauta astiaan ei-toivottuja hajuja. Ruoanlaitto ja paistaminen tapahtuu ilman rasvan lisäämistä.

Yksi ​​näkökohta, joka ehdottomasti ansaitsee huomiosi, on itse Kadax-roomalaisen ruukun rakenne. Ympäristöystävällinen savi altistetaan polttoprosesseille, minkä ansiosta se pystyy vähitellen sopeutumaan uunin nouseviin lämpötiloihin. Kattilan ydin on kuitenkin se, että vettä tarvitset vain aterian valmistamiseen. Kattilan huokoiset seinämät imevät sen ja vapauttavat sen sitten tasaisesti jakautuneena vesihöyryn muodossa, joka lämpökäsittelee lautasen.

Valitsemalla Augustus soikean roomalaisen kattilan, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei se sovellu suosikkiruokasi valmistukseen. Tarjous sisältää kaksi ovaalin kokoista versiota saviastioista. Oikean mallin valitseminen ei ole sinulle vaikeaa. Haluatko, että terveellinen, lämmin ateria tulee osaksi jokapäiväistä elämääsi? Valitse Kadaxin roomalainen saviruukku!

Roomalaisten kattiloiden valmistus

Avain ravitsevan ja arvokkaita ravintoaineita sisältävän ruoan valmistamiseen on luotettavan astian luominen. Kadax-tuotemerkin tarjoamat käsintehdyt roomalaiset ruukut ovat markkinoiden käytännöllisimpiä ja esteettisimpiä ehdotuksia.

Nämä astiat on valmistettu täysin luonnollisesta savesta, joka on omistettu kulinaarisiin prosesseihin. Sen vielä raaka muoto puhdistetaan huolellisesti lialta ja epätäydellisyyksistä, jotta ne eivät pääse näkymään valmiin ruukun pinnalle. Seuraava vaihe on valita aluksen tietty muoto. Puhdistetun saven levyt puristetaan valitun muodon alle. Ruukun reunat käsitellään huolellisesti tarkkuusveitsillä ja tasoitetaan sitten käsin.

Näin valmistetun roomalaisen ruukun muodon tulee kuivua, jotta se voi palvella omistajaansa ongelmitta. Kuivausprosessi itsessään kestää vähintään 24 tuntia. 24 tunnin kuluttua polttovaihe alkaa. Astia asetetaan uuniin (lämpötila vaihtelee välillä 900 - 1100 celsiusastetta), joka jäähdytetään vähitellen. Tämä näkökohta on myös erittäin tärkeä käytettäessä roomalaista ruukkua oikein, sillä äkilliset lämpötilan muutokset voivat vahingoittaa sen rakennetta. Kun kaikki vaiheet on suoritettu onnistuneesti, voimme nauttia ekologisesta, toimivasta keittiövälineestä.

Roomalaisten ruukkujen edut ja sovellukset

Roomalainen kattila on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat valmistettujen aterioiden laatua, makua ja ravintoarvoa. Sen avulla voit valmistaa ruokia kertyneestä höyrystä. Koska kattilat on valmistettu ruuan kanssa kosketukseen tarkoitetusta savesta, tämäntyyppinen astia on erinomainen vaihtoehto allergikoille tai erikoisruokavaliota noudattaville.

Yksi ​​roomalaisten kattiloiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden huokoinen, nestettä imevä pinta - sen ansiosta on mahdollista valmistaa ruokia ilman rasvan käyttöä. Riittää, että astia kostutetaan intensiivisesti noin puolen tunnin ajan, jotta seinien huokosista imeytynyt vesi vapautuu höyryn muodossa. Sen kierto paistamisen aikana varmistaa ruokien tuoreuden, mehukkuuden ja täyteläisen maun.

Roomalaisen astian kaltaisella astialla on mahdollisuus osoittautua hyödylliseksi suurimmassa osassa kotitalouksia. Voit käyttää sitä täysin turvallisesti sekä kaasu- että sähköuuneissa. Lisäksi sopiva lämpötila mahdollistaa sen sijoittamisen mikroaaltouuniin. On kuitenkin täysin mahdotonta asettaa kattilaa suoraan sekä kaasupolttimelle että lämmityslevylle.

Roomalaisten kattiloiden käyttöä koskevat säännöt

Ruokien korkea laatu ja kattilan asianmukainen toiminta ovat mahdollisia vain, jos sen käyttöprosessi suoritetaan oikein joka kerta . Ensimmäinen perusvaihe on täyttää kattila (jopa puolet sen korkeudesta) vedellä ja antaa sen liota vähintään 20-30 minuuttia.

Toinen seikka, joka sinun tulee ehdottomasti muistaa, on, että astiaa ei saa laittaa esilämmitettyyn uuniin. Aseta kattila ruoan kanssa kylmään kammioon ja nosta sitten sen lämpötilaa vähitellen - liian voimakkaalle ja liian nopealle lämmölle altistettu roomalainen kattila voi halkeilla. Jos haluamme, että höyrytetyt ruoat muuttuvat hieman rapeiksi, poista vain kattilan kansi noin viisitoista minuuttia ennen arvioitua paistamisen päättymistä.

Roomalaisen kattilan säännöllinen käyttö vaatii myös ajoittain säilömistä vedellä ja vedellä. lämpöä. Noin sadan käyttökerran jälkeen astia kannattaa täyttää kokonaan vedellä ja laittaa sitten kylmään uuniin lämpötilaa asteittain nostaen - prosessi voidaan lopettaa, kun vesi alkaa kiehua.

Keittoastiat

Hyvät keittiötarvikkeet ovat yksi parhaista investoinneista, mutta vaihtoehtoja on niin paljon, että oikean tuotteen valitseminen voi olla vaikeaa. Ensimmäiseksi sinun on määriteltävä, millaista ruokaa haluat valmistaa, kuinka monelle ihmiselle aiot valmistaa ruokaa ja mikä on osaamistasosi. Valinta kannattaa tehdä valitsemalla ensin perusosat ja lisäämällä sitten haluamasi erikoisastiat tai -astiat. Ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon ruukkusarjaa etsiessäsi, on ruukkujen käyttötarkoitus. Jos olet aloittelija, tarvitset todennäköisesti tehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Aloitetaan siis perusasioista: uusia keittiövälineitä valittaessa on otettava huomioon neljä pääasiallista osaa: liemiruukku (se on yksi suurimmista), paistinpannu, paistinpannu ja lopuksi kattila. Yhden kattilasarjan avulla voit helposti tottua yhteen materiaaliin, mikä auttaa sinua hallitsemaan ruoanlaittoprosessia paremmin. Ruukkuja on saatavana useissa eri osissa, neljästä perusruukusta paljon suurempiin ruukkuihin, joissa on lisäkäyttökohteita.

Keittoastiat

Kannelliset kattilat ja pannut, erilaiset keittiövälineet, lastat, lusikat, tarjottimet – nämä ovat korvaamattomia apuvälineitä jokaisessa kodissa, jotka auttavat sinua taikomaan mitä upeimpia ruokia. Valikoimastamme löydät monia laadukkaista materiaaleista valmistettuja kattilasarjoja, jotka koostuvat kattiloista, pannuista ja niiden kansista. Voit valita ruostumattomasta tai emaloidusta teräksestä, taotusta alumiinista, karkaistusta lasista, muovista, kivimateriaalista, nailonista, silikonista, teflonista tai muista materiaaleista. Nämä kattilasarjat voivat koostua kahdesta kahteenkymmeneen tai jopa useampaan eri osaan. Mallista riippuen sarja voi sisältää erikokoisia kannellisia kattiloita tai pannuja yleiskäyttöisillä ja erityisesti mukautetuilla kansilla. Ne ovat moderneja, minimalistisia, skandinaavista designia, klassisia tai eksklusiivisia, kullan- tai hopeanvärisiä, joten jokainen voi vapaasti valita oman makunsa mukaan. Tuotteissa voi olla myös silikonista, puusta tai muusta lämmönkestävästä materiaalista valmistetut kahvat, mikä tekee niistä erityisen käteviä jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Roomalainen soikea kannellinen saviruukku, 6L

Tuotekoodi: 11782038
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,41 x 0,27 x 0,16 m, 3,7 kg
Halkaisija, cm: -
Tilavuus, l: - l
Lämmönlähteet: Ei ole määritelty
Myyjä: Kadax, Minced
Tyyppi: Keittoastiat
Materiaali: Ei ole määritelty

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Roomalainen soikea kannellinen saviruukku, 6L
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Minced 3.5
(5 asiakasarviota)
-24%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

12. marraskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
6189 8227