Masahiro BWH Slicer , jonka terän pituus on 240 mm on ihanteellinen viipalointiveitsi. Pitkä, hoikka ja melko joustava terä on suunniteltu pienten annosten leikkaamiseen pehmeistä pääruuista, kuten paistetusta siipikarjasta tai kokonaisena valmistetusta kalasta. Pitkä leikkuureuna tuottaa täydellisen tasaisia viipaleita viipaloidessa. Veitsellä voidaan myös fileoida.
BWH on veitsisarja, joka perustuu MV-H-sarjaan. Siinä käytetään myös molybdeeni-vanadiinipitoista, erittäin hiilipitoista ruostumatonta terästä MBS-26, jota on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro-veitset uskomattoman, vertaansa vailla olevan terävyyden tasolle.
Kahva on valmistettu puusta nimeltä Black Pakkawood, jonka lukuisat kerrokset on puristettu korkeassa paineessa ja kuumuudessa yhtenäiseksi, erittäin kestäväksi, kosteutta ja vettä kestäväksi materiaaliksi. Antimikrobisesti pinnoitettu puukahva on yhtä helppohoitoinen kuin muovi, ja se on kiinnitetty kolmella täydellisesti asetetulla ja kiillotetulla niitillä.
Tämän sarjan veitset teroitetaan kahdelta puolelta, mutta toisin kuin useimmat länsimaiset valmistajat, Masahiro teroittaa ne epäsymmetrisesti 80/20. Tämä tarkoittaa, että leikkuureuna siirtyy toiselle puolelle veitsen akselissa. Epäsymmetrisen teroituksen etuina on se, että leikkaava reuna on jopa 35 prosenttia ohuempi kuin symmetrisessä terässä ja siten paljon terävämpi.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Käsikahva: musta pakkawood |
Teroitusmenetelmä: | teroitusmenetelmä: kaksipuolinen, epäsymmetrinen 80/20 |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 360 mm |
Terän pituus (B): 360 mm: | 240 mm |
Leveys (C): | 37 mm |
Paksuus (D): | 2,5 mm |
Paino: | 164 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.