Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Kassakone CoComelon

Tuotekoodi: 4082086
UUTUUS
Suositeltava ikä alkaen:
Tuotemerkki:
2 v
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 070
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kassakone CoComelon

On aika leikkiä CoComelonin musiikki kassakoneella. Tässä kassakoneessa on kolikoita, seteleitä, peliluottokortteja ja jopa skanneri. Kassakoneessa on seitsemän erilaista aktivointipistettä, jotka kaikki suorittavat painettaessa eri toimintoja.
  • 1 x kassakone
  • 2 x kolikkoa
  • 3 x laskut
  • 1 x luottokortti
  • 1x skanneri
COCOMELONIN INSPIRAATIO: Tämä musikaalinen kassakone on saanut inspiraationsa suositusta lastenohjelmasta CoComelon.
 Auttaa kehittämään erilaisia taitoja: Tämä lelu auttaa parantamaan lasten tietoja ja taitoja numeroista sekä rahasta.
Kannustaa roolipeleihin ja päästää mielikuvituksen valloilleen.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 2-vuotiaille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.


Opettavat lelut ja pelit

Jokainen vanhempi haluaa antaa lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle ja mahdollisuuden kehittyä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetuslelut saattavat vaikuttaa hyvin yksinkertaisilta, mutta niiden tehtävä on hyvin tärkeä. Leikkilelut parantavat motorisia taitoja ja kehittävät luovuutta.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kassakone CoComelon

Tuotekoodi: 4082086
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,4 x 0,4 m, 1 kg
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Suositeltava ikä alkaen: 2 v
Tuotemerkki: Cocomelon
Paristokäyttöinen: Ei
Älyominaisuus: Ei
Näytä: Cocomelon, opettavat lelut ja pelit kehittävät lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki CoComelon tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kassakone CoComelon kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia