Liikennevalo- ja liikennemerkkisarja, jossa on valo- ja äänitehosteet

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 7336357

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Liikennevalo- ja liikennemerkkisarja, jossa on valo- ja äänitehosteet

Liikennevalo- ja liikennemerkkisarja, jossa on valo- ja äänitehosteet

Tämä opettavainen liikennevalo- ja liikennemerkkisarja on loistava tapa, jolla lapset voivat ymmärtää ja noudattaa liikennesääntöjä. Sen lisäksi, että se on opettavainen, se on myös hauska. Kun lapsi painaa keltaista painiketta majakan yläosassa, alkaa hauska prosessi. Opastin antaa realistisia ääniä, laskee aikaa alaspäin ja vaihtaa ajoneuvojen ja jalankulkijoiden valot, aivan kuten oikealla kadulla. Tämän setin ansiosta lapset eivät ainoastaan opi liikennesääntöjä, vaan myös kehittävät kädentaitojaan ja loogista ajatteluaan. Tämä on täydellinen lahja pienille tutkimusmatkailijoille, jotka rakastavat oppia leikkimällä. 

Tekniset tiedot: 

  • CE-sertifioitu
  • EN71-standardin mukainen
  • Valmistettu kestävästä muovista
  • Paristot 3 x AG13 (ei sisälly)
  • Ääni- ja valoefektit

Setti sisältää:

  • "Stop"-merkki
  • "Etusija"-merkki
  • Liikennevalo

Mitat:

  • Liikennevalot: 4 cm x 4 cm x 4 cm
  • Pakkaus: 19 cm x 15 cm x 5 cm.

Ikäsuositus: 3 vuotta ja ylöspäin

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Liikennevalo- ja liikennemerkkisarja, jossa on valo- ja äänitehosteet

Tuotekoodi: 7336357
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,19 x 0,15 x 0,05 m, 0,3 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AG13
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Liikennevalo- ja liikennemerkkisarja, jossa on valo- ja äänitehosteet
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu