Magneettinen opetustaulu, musta

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8515957
1314
2391
-45%
Myyjä: ABC lelut 4

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Torstai, 25. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Magneettinen opetustaulu, musta

Magneettitaulussa on jopa 380 reikää/palloa. Siihen voidaan piirtää kuin paperille. Lapsen tarvitsee vain koskettaa kynällä vastaavaa reikää, jolloin taululla oleva pallo nousee ylös ja täyttää reiän, minkä jälkeen hän työntää palloja sisään luodakseen uuden kuvan. Taululla leikkiminen sopii erinomaisesti kehittämään kädentaitoja, sorminäppäryyttä, silmän ja käden koordinaatiota ja loogisen ajattelun taitoja. Lelun avulla lapset kehittävät myös kärsivällisyyttä ja keskittymistä. Taulu on turvallinen lapsille. Taulun sisällä olevat pallot eivät hajoa.Laudan mitat:
21 cm x 17 cm x 1,5 cm.Setin sisältö: Pöytä, joka sisältää mm:
- Pallo
- 18 sabluunaa
- kynä
- alkuperäinen pakkausSopii yli 3-vuotiaille lapsille. 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Magneettinen opetustaulu, musta

Tuotekoodi: 8515957
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,15 x 0,05 x 0,15 m, 0,2 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit, Piirustustaulut
Näytä: Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut, Lean Toys, piirustustaulut kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Magneettinen opetustaulu, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu