Magneettitaulu, musta

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8515652

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Magneettitaulu, musta

Magneettitaulussa on jopa 714 reikää/palloa. Siihen voidaan piirtää kuin paperille. Lapsen tarvitsee vain koskettaa kynällä vastaavaa reikää, jolloin taulun sisällä oleva pallo nousee ylös ja täyttää reiän, minkä jälkeen hän voi työntää palloja taulun sisään luodakseen uuden kuvan.Taululla leikkiminen sopii erinomaisesti kehittämään kädentaitoja, sorminäppäryyttä, silmän ja käden koordinaatiota ja loogisen ajattelun taitoja. Lelun avulla lapset kehittävät myös kärsivällisyyttä ja keskittymistä.Taulu on turvallinen lapsille. Taulun sisällä olevat pallot eivät hajoa. Laudan mitat:Mitat: 31 cm x 25 cm x 1,5 cm.  Sarjan sisältö: Taulu, joka sisältää seuraavat tuotteet:- Palloja sisältävä tarjotin- 10 sabluunaa- kynä- alkuperäinen pakkaus CE-sertifioitu ja EN71:n mukainen. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: Magneettitaulu, musta

Tuotekoodi: 8515652
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,31 x 0,25 x 0,02 m, 1 kg
Tyyppi: Piirustustaulut
Näytä: Lean Toys, piirustustaulut kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Magneettitaulu, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu